П’ятниця, 17 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Мила іграшка допомагає покращити поставу

Важливо

Проблема порушення постави, особливо в дитячому і підлітковому віці, є однією з найбільш актуальних. Сутулість, що виникли в період, коли відбувається формування опорно-рухового апарату, з часом призводить до захворювань хребта. І це щонайменше. В зоні ризику не тільки учні та студенти, а й офісні працівники. В Японії знайшли просте та оригінальне вирішення цієї проблеми — вчені створили унікальну м’яку іграшку.

Про це розповідає PRTimes. 

Японська компанія випустила у продаж пухнастих плюшевих тварин під назвою Funbaruzu. Те, що виглядає як мила дитяча іграшка, – приклад чарівного дизайну плюс ергономіки. Девайс покликаний допомогти користувачам зберігати правильну поставу, сидячи протягом тривалого часу.

Плюшеві іграшки мають округлу форму, а їхні ручки та ніжки чіпляються за край столу. Унікальна конструкція призначена для запобігання сутулості. Пухнастий дизайн з Японії анатомічно розроблений, щоб допомогти тим, хто працює. 

Фото – Dreams Co., Ltd

Девайс працює за принципом підставки для підборіддя, яка також покликана боротися зі сутулістю, але м’яка іграшка виглядає набагато гуманнішою.

Руки і ноги персонажа з’єднані з партою, щоб тіло не горбилося. Виробники створили різних милих персонажів – лінивця, ведмедя, орангутанга та кролика. Як стверджують розробники, кожен має своє унікальне ім’я та характер. Лінивець — це Нослі, який дуже спокійний, ведмідь Брауні, який любить випічку, кролик Хоп дуже затишний, а орангутанг Оотан — зухвалий.

Фото – Dreams Co., Ltd

Кожна іграшка продається з подушкою у формі серця, яка допомагає тримати поставу під час тривалої роботи за столом. Вартість іграшки – 22 долари.

Раніше BitukMedia розповідало, як плюшевий ведмідь з людським тілом втішає самотніх.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі