Субота, 20 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Називають Лікассо: чоловік з аномально довгим язиком малює ним картини (ВІДЕО)

Важливо

Власник аномально довгого язика продемонстрував свій унікальний талант на ранковому телешоу у Великій Британії. Американцю вдалося намалювати картину, користуючись лише власним язиком.

Про це розповідає Daily Mail.

Нік Стоуберл, 33-річний держслужбовець з Лос-Анджелеса, виступив на британському ранковому шоу This Morning. Чоловік розповів, що своїм 10-сантиметровим язиком може друкувати електронні листи, малювати портрети і торкатися важкодоступних місць, наприклад, власного ліктя. Йому не потрібні серветки, щоб витирати їжу з обличчя, оскільки він може її просто злизати.

Для демонстрації вмінь Стоуберл спробував намалювати язиком портрети телеведучих Холлі Віллоубі та Пітера Шофілда. “За допомогою свого язика я створюю… напевно, це називається мистецтвом. Я огортаю язик харчовою плівкою, занурюю його в акрилову фарбу і наношу її на полотно. Мій язик такий довгий, то чому б не використовувати його для самовираження?” – каже чоловік.

Стоуберл продає створені ним картини. Зазвичай, вартість написаної язиком картини, становить близько 200 доларів.

На запитання ведучого ранкового шоу, як Нік дізнався, що у нього довгий язик, чоловік відповів: “Якщо народився з таким, то ти це знаєш. Коли я був дитиною, я висовував язика, звісно, він був довший, ніж в інших дітей, бо вони теж показували  мені язики”.

У середній школі Нік Стоуберл отримав прізвисько Джин Сіммонс. Йдеться про басиста культової рок-групи 70-х KISS, який одного разу застрахував свій язик на 831 200 фунтів стерлінгів.

У листопаді 2012 року Нік Стоуберл був внесений до Книги рекордів Гіннеса як володар найдовшого язика на планеті.

Нік каже, що у його брата також досить довгий язик, але не такий довгий, як у нього.

Чоловік розповів, що  він відомий як “Лікассо” (від анлійського слова lick – “лизати” та імені іспанського художника Пікассо), оскільки він також може малювати язиком.

“Мене називають Лікассо через мої роботи, я радий використати свій світовий рекорд для чогось, що може бути продуктивним і виразним”.

Раніше BitukMedia розповідало про п’ять рекордів, які Книга Гіннеса більше не приймає. 

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі