П’ятниця, 29 Березня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

На берег викинуло іржаву металеву кулю. Ніхто й гадки не має, що воно таке

Важливо

Іржаву металеву кулю діаметром 1,5 метра знайшов на пляжі ранком 21 лютого мешканець прибережного міста Хамамацу (префектура Сідзуока, острів Хонсю). Японія збентежена загадковою знахідкою: ніхто не знає, що воно таке.

Як повідомляє новинне видання latestly.com, чоловік, який виявив загадковий об’єкт, одразу повідомив про свою знахідку в поліцію. Правоохоронці, які прибули на виклик, закрили доступ на пляж через потенційну загрозу вибуху.

На знімках, опублікованих місцевими ЗМІ, можна помітити , що предмет є гладкою кулею жовтого кольору з бурими плямами, схожими на іржу. З двох боків у нього є виступи з отворами.

Пізніше телеканал Daiichi TV повідомив, що куля  всередині порожня і нічим не наповнена, а отже, загрози вибуху немає. 

Що то за знахідка поки достовірно невідомо. Представники японської берегової охорони заявили, що поки що нічого не знають про природу походження кулі. Фото загадкової знахідки терміново відправили до Міноборони країни.

Це далеко не перше повідомлення про дивні знахідки, які випадково роблять люди, коли гуляють морськими узбережжями. Як розповідало BitukMedia, восени 2022 року мешканка британського містечка Пензанс, гуляючи пляжем із собакою, виявила там викинукуі хвилями на берег загадкову і безлику білу краплю, схожу на парашут. 

А у грудні минулого року відвідувачі пляжу у Флориді виявили таємничий об’єкт, похований під піском. Він почав виступати з піску після того, як на округ Волусія обрушилися урагани Єн та Ніколь. 

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі