П’ятниця, 26 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Кіт-безхатько став головною туристичною атракцією польського міста (ВІДЕО)

Важливо

Гацек, кіт-безхатько, прославив себе і рідне місто Щецин, що на північному заході Польщі. Туристи приїжджають навіть з-за кордону, щоб побачити популярного кота. Як і належить туристичному об’єкту, кота позначили на Google Maps і він отримав високу оцінку відвідувачів.

Про це розповідає портал Meta з посиланням на Notes From Poland.

У перекладі з польської “Гацек” означає вухатий кажан. Гацек – бездомний кіт, який вже багато років живе на вулиці Кашубській у Щецині. В муркотика з’явилося багато шанувальників, його навіть прозвали “королем вулиці Кашубської”.

Любов кота до туристів взаємна: Гацек без проблем дозволяє себе гладити та пригощати. Не дивно, що на додачу до популярності кіт отримав ще й ожиріння. Охочих підгодувати популярного безхатька хоч греблю гати.

Зірковий кіт живе у дерев’яному будиночку біля магазину, власники якого піклуються про нього. Туристів просять поважати особистий простір Гацека — біля його ящика є знак, який закликає перехожих не гладити тварину, коли вона спить.

Знайти Гацека можна в Інстаграм за хештегом #gacekszczecin.

Популярність Гацека продовжує зростати. Чимало оглядачів Google Maps відзначають, що вони приїхали з різних частин Польщі і навіть з-за кордону спеціально, щоб побачити котика. Туристи відгукуються про Гацека як про “фантастично красивого і чудового хлопця”, але у нього є схильність дряпати або красти їжу, коли він не в гуморі.

У Google користувачі залишили про кота понад тисячу відгуків, поставивши Гацеку майже ідеальну оцінку 4,9 з 5 зірок.

Як повідомляло раніше BitukMedia, кіт-блогер Степан з Харкова став героєм журналу Times Monaco й потрапив на його обкладинку. Видання розповіло дивовижну історію тварини з України

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі