П’ятниця, 26 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Чоловік надіслав 40 “валентинок” – у кожній написав причину своєї любові

Важливо

Австралієць Майкл зустрів британку Саванну у іспанській Барселоні. Певний час вони мали стосунки на відстані. Чоловік надіслав 40 листівок-“валентинок”, на кожній з яких написав якість, за яку любить свою партнерку.  

Історію закоханих розповідає The Guardian.

Саванна, нині 28 років, приїхала у Барселону у 2017-му для того, щоб викладати там англійську. Каже, розраховувала провести час у стилі «їж, молись, люби» – перед тим розійшлася із хлопцем і намагалася розвіятися.

Школа, де  працювала жінка, була біля пляжу, і вона швидко знайшла друзів і влилася у життя. Аби знайти друзів, використовувала додатки для знайомства. Там побачила профіль Майкла із Сіднея – йому нині 32.

“У мене було написано – граю у теніс, тож, певно, djyf уявила мене на Вімблдоні”, – сміється чоловік.

“Мені сподобалося, який він має вигляд і його дурнуватий жарт про мої улюблені цукерки Skittles”, – пригадує Саванна.

Вони зустрілися за обідом, який перетворився на 8-годинне побачення. Парі було комфортно разом, і стосунки розвивалися швидко. За тиждень вони уже практично жили разом.

На Різдво Саванна запросила Майкла до Англії, аби йому не було сумно одному. Майкл – єврей і він ніколи не святкував Різдво, але був радий провести час із Саванною та її родиною.

Наприкінці січня Майкл мав повертатися до Австралії, і пара вирішила розійтися – але зважилися відновити стосунки і продовжувати їх на відстані уже за кілька днів після розставання. Саванна відвідувала коханого у Австралії, а Майкл знову прилітав на Різдво.

Саванна пригадує, що вони намагалися постійно спілкуватися попри різницю у часі. Крім того, Майкл постійно слав листи.

“Якось він надіслав мені 40 валентинок зі словами про те, що він любить у мені”, – пригадує жінка.

У 2019-му Саванна переїхала до Сіднея. У 2020-му вони заручилися,  і Саванна майже одразу захворіла. Але це було просте ушкодження нерва, і жінка швидко одужала.  Поки вона хворіла, Майкл був біля неї і постійно підтримував контакт із її родиною.

 На церемонії реєстрації шлюбу Саванна та Майкл були лише вдвох. Але дівчина говорить, що все рівно було дуже хвилююче.

Саванна каже, що Майкл дуже емоційний і заохочує її висловлювати свої почуття. Майклу подобається, що його кохана альтруїстична і намагається зробити його життя легшим.

Як повідомляло BitukMedia, канадійка Рейчел Дікост відвідувала землі своїх предків у Африці. Вона сподівалася на мандрівку, у якій зможе усвідомити себе. Гуляючи містом, вона запитала дорого у незнайомця. За два тижні відбулися заручини. Через півроку вони одружилися.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі