П’ятниця, 26 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Суттєва заначка – дятли заховали у стіні будинку понад 300 кг жолудів (ВІДЕО)

Важливо

Мешканці будинку із американського містечка Глен-Еллен у штаті Каліфорнія викликали співробітника служби боротьби зі шкідниками, коли зі стін полізли личинки та борошняні черв’яки. Технік із боротьби зі шкідниками Нік Кастро, який прибув на виклик, знайшов 320 кг жолудів, які у стіни будинку заховали дятли.

Про це повідомляє UPI.

Кастро прорізав невеликий отвір у стіні спальні на другому поверсі і каже, що був шокований, коли з отвору почали сипатися жолуді.

Кастро та його колеги виявили, що стіни були заповнені жолудями на майже 6 м. За його оцінками, було вилучено близько 320 кг жолудів.

Дятли пробили дірки у трубі димоходу та запихували туди жолуді, які потім планували витягнути та їсти. Це тривало 2-5 років. Але оскільки стіни складалися із зовнішньої та внутрішньої частини, між якими є порожнина, жолуді падали донизу.

Кастро сказав, що жолуді вигрібали близько восьми годин. Також майстер зашпаклював пошкодження стін ззовні та встановив спеціальні екрани, щоб захистити деревину від птахів.

Як повідомляло BitukMedia, мешканці американського міста Буффало Шеймус Галліван і Алекс Макартур врятували 16 чайок, які вмерзли у сніг і кригу після шторму перед новим роком. Птахи мало не загинули біля озера Ері, штат Нью-Йорк після історично рекордної негоди.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі