Понеділок, 20 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Жінка самотужки народила доньку у салоні авто – і застрягла у заторі

Важливо

23-річна мешканка американського штату Джорджія Дешай Фудд народила доньку у салоні авто. Жінка після пологів застрягла у заторі разом із немовлям.

Про це розповідає New York Post.

“Я не думала, що це станеться, поки вона не опинилася у моїх штанах”, – пригадує Дешай.

Подія сталася ще 29 листопада минулого року, але жінка виклала відео у ТікТок лише недавно, і воно швидко набрало 11,5 млн переглядів.

Разом із Дешай на момент пологів у салоні авто перебував її чоловік Лостон Фудд. Вона почала відчувати перейми ще вранці, але думала, що у неї ще повно часу, – і вирішила поїхати на роботу. А потім просто у салоні авто у неї відійшли води. Дівчинку Дешай народила на пасажирському сидінні.

“Вона не плакала, тому я почала хвилюватися. Але потім я відчула, що вона ворушиться. Мій чоловік тим часом верещав і запитував, що йому робити”, – пригадує жінка.

Deshai and her husband Loston.
Дешай та її чоловік Лостон Фудд. Фото: Jam Press

Гінеколог телефоном порадила їхати у пологовий чим скоріше, тож поїздка була схожа на рімейк блокбастера “Швидкість”, знятий на пренатальну тематику, жартує Дешай. Але потім авто застрягло у заторі.

Лостон вигадав гукнути поліцейський патруль, який проїжджав повз, і пояснив, що дружина тільки-но народила. Копи увімкнули сирену і супроводили авто до лікарні.

Коли подружжя приїхало, до авто кинулися близько 15 медиків і негайно перерізали дівчинці пуповину і швидко перевірили, чи все гаразд, пригадує Дешай.

Дешай уже має двох доньок – 4-річну Деміа та 2-річну Ламелль. Попри травмонебезпечні пологи, Дарія (так назвали третю доньку) народилася здоровою, вона важила близько 2,6 кг. Їх виписали із лікарні уже через кілька днів.

Як повідомляло BitukMedia, пара Сем та Рейчел Дікс із британського Брістоля купили за океаном жовтий шкільний американський автобус. На те, щоб розкішно облаштувати його, витратили $42,5 тис. та 800 годин. Зрештою, Рейчел там навіть народила дитину.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі