Четвер, 18 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Чоловік вимагає через суд $2,3 млн від жінки за відмову зустрічатися

Важливо

Директор сінгапурської компанії, яка займається перегонами дронів D1 Racing, К. Ковшиґан подав до суду позов проти жінки Нори Тан. Жінка відмовилася з ним зустрічатися. Ковшиґан хоче стягнути з неї $2,3 млн за те, що вона завдала шкоди його “зірковій” репутації та спричинила душевну травму.

Про це повідомляє New York Post.

Тан і Ковшинґан познайомилися у 2016 році. Чоловік кілька разів пропонував їй зустрічатися, але жінка відмовлялася. Ковшиґан був переконаний, що їх стосунки романтичні, та Тан заявила, що вони “просто друзі” та закликала чоловіка бути більш “самодостатнім” у 2020-му.

Зрештою бізнесмен умовив її ходити на сеанси психотерапії. Але у квітні 2022-го жінка відмовилися і від спільних відвідувань психолога. Також Тан подала позов проти чоловіка, звинувативши його у харазменті.

Після цього Ковшиґан подав позов до Верховного суду на $2,3 млн за те, що Тан нібито завдала “шкоди його зірковій репутації” та спричинила “травму і депресію та деструктивний вплив” на його життя. Інший позов подав до магістратського суду на $16,7 тис. як відшкодування збитків за порушення угоди відвідувати сеанси у психолога. Однак другий позов визнали необгрунтований і відмовили йому.

Як повідомляло BitukMedia, Грейс Мільяччо із американського Вашингтона порвала зі своїм хлопцем австралійцем Джоном Хайроном у 1984-му. Через 23 роки вони зустрілися знову – і стали подружжям. Зараз їхньому щасливому шлюбу виповнилося 15 років.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі