Четвер, 28 Березня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

“Надолужують згаяне” – закохана пара пережила розлуку у 23 роки, а потім таємно одружилася

Важливо

Грейс Мільяччо із американського Вашингтона порвала зі своїм хлопцем австралійцем Джоном Хайроном у 1984-му. Через 23 роки вони зустрілися знову – і стали подружжям. Зараз їхньому щасливому шлюбу виповнилося 15 років.

Романтичну історію розповіла CNN.

У 1984-му Грейс було трохи більше 20 років і вона нещодавно випустилася із коледжу. Із Джоном вони познайомилися на вечірці за кілька днів до того, як він мав повертатися у Австралію. Грейс каже, що вони було шалено закохані. Але після того, як хлопець поїхав, їхні стосунки переживали складнощі.

Написані листи в середині 1980-х ішли дуже довго, а телефонний зв’язок коштував дорого і був поганої якості.  Зрештою, Грейс назбирала чималі гроші і купила квиток на літак до Австралії. Але у неї з’явилося погане передчуття, снився сон, що вона робить велику помилку.

Грейс зателефонувала Джону, але того вдома не було. Він перетелефонував через 1,5 доби. Дівчина запитала – “мені прилетіти?” Він відповів – “як хочеш”. І Грейс вирішила не летіти. Джон приїхав в аеропорт, але дівчини не було.

За кілька днів він зателефонував Грейс. Вони обоє відчували, що їх стосунки добігають кінця.

06 chance encounters reunited couple
Фото: A. Giles

“Я знаю, що ми будемо зустрічатися із іншими людьми, але ми не повинні одружитися ні з ким іншим. Тому що ми ніколи не будемо любити когось так, як любимо одне одного”, – сказала Грейс. Однак через деякий час вона одружилася.

Джон теж одружився, але пізніше. У них обох є діти. Він час від часу їй телефонував. Грейс каже, що вона кожен раз собі обіцяла, що ось це був останній разі – і більше вона не буде із ним розмовляти, бо від цих дзвінків ставало боляче.

Грейс переїздила, і Джону ставало все важче її знайти. На якийсь час контакт обірвався, але Грейс завжди мала поруч із собою листи від Джона, які він писав їй в юності.

01 chance encounters reunited couple
Фото: John Hiron and Grace Migliaccio

У 2007-му Джон раптово додзвонився до Грейс. І вони обоє з’ясували, що вони якраз розлучилися. Тоді уже були доступні веб-камери. Грейс купила таку і вони влаштували відео-конференцію. Жінка дивується, як мозок обманює людину, адже вона баила перед собою того самого юного Джона, а не 45-річного чоловіка із сивиною.

Пара каже, що ї спочатку не було про що говорити, а потім теми з’явилися.

“Я приходив додому з роботи, ми сідали, я дивився телевізор, веб-камера була ввімкнена, і ми розмовляли всю ніч”, — каже Джон.

Через деякий час Джон сказав, що хоче приїхати в США. Грейс переговорила зі своєю шлюбною консультанткою, і та сказала, мовляв, хай приїжджає, розставите крапки над “і” і покіните з цим.

У березні 2008-го Джон прилетів. Грейс чекала його із пляшкою шампанського і полуницею у шоколаді.

“Коли я його побаила, це було ніби повернути втрачену частину себе, про яку я так довго не здогадувалася”, – каже жінка. Вона навигадувала заготовок тем, про які можна буде говорити, але вони не знадобилися. Згодом вони відчули той же самий зв’язок, який був у 1984-му.

07 chance encounters reunited couple
Фото: John Hiron and Grace Migliaccio

Одного вечора вони перечитали листи, які Грейс зберігала всі ці роки, і розплакалися. Вони згадали ту фразу Грейс про те, щоб обом ні з ким не одружуватися. Але не знали, що робити, адже у обох тепер були діти від попередніх шлюбів.

Через кілька місяців Грейс відвідала Джона в Австралії, а менш ніж через рік після цього Джон переїхав до США, і пара одружилася таємно від усіх.

03 chance encounters reunited couple
Фото: John Hiron and Grace Migliaccio

Близькі і діти думали, що це криза середнього віку, але зрештою змирилися. Родини збиралися разом, дехто із дітей Джона живе і навчається у США. Усі п’ятеро дітей добре ладнають, каже Джон.

Грейс каже, що вони подолали біль і показали своїм дітям прекрасний приклад любові.

04 chance encounters reunited couple
Фото: John Hiron and Grace Migliaccio
02 chance encounters reunited couple
Фото: John Hiron and Grace Migliaccio

Зараз Джон і Грейс одружені 15 років. Вони живуть у США і кажуть, що “надолужують згаєне”, стараються якомога більше часу проводили разом, набулися і в Америці, і в Австралії, багато подорожують закордон до інших країн. Вони вірять що все сталося так, як мало бути. Грейс каже, що у 1984-му вони не були достатньо зрілими для їхніх стосунків. Тож не шкодує ні про що.

Як повідомляло раніше BitukMedia, житель Шотландії Деніел Макніл продав всі речі, залишив домівку і вирушив у пішу подорож завдовжки 25 тис. км. Це шлях вздов узбережжя Великої Британії. Колишній армієць дорогою зустрів кохання і знову відкрив для себе країну.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі