Субота, 20 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Відвідувачка ресторану знайшла у своїй вечері рідкісну перлину

Важливо

В Іспанії 22-річна мешканка міста Мурос Наталія Фрейре знайшла рідкісну пурпурову перлину в одному з молюсків. Це була страва, яку вона замовила в ресторані на вечерю.

Про це повідомляє Telemadrid.

Дівчина захотіла скуштувати молюсків і повідомила про це свого бойфренд. Чоловік вирішив виконати бажання коханої та запросив її до розкішного ресторану, в якому вона працює. 

Гостя з нетерпінням чекала на замовлення і, коли їй подали молюсків, одразу почала їх їсти. Однак, тільки-но встигнувши почати ласувати, Фрейре зрозуміла, що у неї в роті знаходиться щось тверде.

Виявилось, що дівчина під час вечері ледь не проковтнула рідкісну пурпурову перлину і дуже здивувалась своїй удачі. “Шеф-кухар сказала, що відтепер замовлення з молюсками виконуватимуть довше, ніж зазвичай, оскільки вона збирається розглядати кожного з них під лупою”, – пожартувала Фрейре.

Наталія Фрейре знайшла рідкісну пурпурову перлину в одному з молюсків. Фото – Jam Press

Тепер Наталі називають “дівчиною з перлами”. Вона має намір віднести знахідку оцінювачу. Експерти вже припустили, що вартість перлини становить близько чотирьох тисяч євро. Дівчина не поспішає розлучатися зі знахідкою і зберігає її вдома. За словами Фрейре, якщо вона не продасть перлину, то подарує її похресниці.

Як повідомляло раніше BitukMedia, Моллі Семпсон, дев’ятирічна дівчинка з американського штату Меріленд, знайшла зуб найбільшої доісторичної акули у світі. Йдеться про мегалодона. За словами матері Семпсон, Моллі давно мріяла знайти гігантський зуб і це сталось різдвяного ранку.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі