П’ятниця, 26 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

В пошуках золота дружини чоловік перерив вміст сміттєвозу

Важливо

Житель передмістя австралійського Мельбурна, штат Вікторія, випадково викинув заховані в морозилці коштовності дружини разом з протухлими продуктами. А потім перерив вміст величезного сміттєвозу, щоб знайти їх

Про це повідомляє ABC.

Чоловік на ім’я Френк повернувся додому з відпустки у Квінсленді. На кухні стояв нестерпний сморід. Виявилось, що дверцята морозильної камери весь цей час були прочинені, а продукти, що зберігались в ній,  – зіпсувались. Не вагаючись, австралієць викинув весь вміст морозильника у відро для сміття.

Тільки після того, як комунальники вивезли сміття, Френк згадав, що у морозильнику були заховані золоті прикраси дружини вартістю у кілька тисяч доларів. Чоловік звернувся по допомогу до члена місцевого муніципалітету, з яким колись навчався у початковій школі.

Той допоміг Френку зв’язатись з підрядником вивезення сміття — компанією JJ Richards. І тут Френку пощастило вперше. Виявилось, що сміттєвоз відправили на карантин і спустошити його ще не встигли. Наступного дня співробітниця компанії Ліза Фокс відігнала вантажівку на майданчик муніципалітету, де його вміст … було вивантажено. Після цього почались пошуки золота.

Фото – Фото – Greater Dandenong Council

“У нас на борту було близько 500 контейнерів, тож довелося перебрати шість-вісім тонн сміття”, – розповіла Фокс. Задіяна у пошуках команда звузила пошук до мішків, схожих на той, що використовував Френк. Проте, на думку співробітниці компанії, шанси знайти маленький пакетик з прикрасами були мізерні.

Френк спостерігав, як команда розбирала сміття, і побачив викинуті ним відходи. Так йому пощастило вдруге. Протягом п’яти хвилин після цього коштовності було знайдено. “Того дня було дуже жарко, тому ми дуже зраділи, що знайшли золото так швидко”, — підкреслила Фокс.

Як розповідало раніше BitukMedia, у США санітарні працівники перерили 20 тонн сміття заради чужої обручки. А все тому, що житель американського міста Віндхем, штат Нью-Гемпшир, необережно викинув обручку дружини у смітник.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі