Субота, 27 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Сам на борту: тіктокер виявився єдиним пасажиром “рейса-привида”

Важливо

Унікальний випадок стався минулого року на рейсі авіакомпанії Virgin Australia. На борту літака Boeing 737 рейсом з Сіднея на Фіджі опинився лише один пасажир – 36-річний Роббі Аллен. За що чоловіку випало таке щастя?

Про це розповідає New York Post.

Рейси, на яких завантаження не перевищує 10%, в авіації називають “примарними” (ghost flight). Але випадок з Роббі Алленом надзвичайний: єдиний пасажир на борту – величезна рідкість.

Спочатку в салоні, розрахованому на 275 осіб, Аллену було ніяково і навіть моторошно. Про це чоловік зізнався у своєму TikTok. Але коли з єдиним пасажиром авіаліній особисто привітався капітан повітряного судна, а стюардеси принесли келих ігристого і закуски, Аллен зрозумів, що це не розіграш, а, швидше, подарунок долі на недавній день народження.

“Я VIP-турист”, – гордо повідомив Аллен підписникам. За словами тіктокера, сервіс був по-справжньому королівським: вина було більше, він міг випити, хоча чоловік подужав кілька пляшок.

Головна інтрига – чому пасажир був лише один? В електронних системах було видно, що пасажир буде лише один, то навіщо витрачати паливо, якщо логічно надати йому готель та відправити наступним рейсом? З’ясувалося, що борт відправили до Океанії заради пасажирів, яким треба було повернутися додому, до Австралії, а Аллену просто пощастило.

Випадок стався в січні 2022 року, тоді на Фіджі був спалах захворюваності на штам омікрон. Чимало польотів до невеликої острівної держави скасували або виконували з обмеженою кількістю людей на борту.

Підписники Роббі Аллена пожартували, що його подорож  – мрія інтроверта. “Я б щохвилини пересідав з місця на місце”, — написав інший тіктокер. “Я просто розплакався б від щастя, ти щасливчик!” — зрадів за Аллена приятель. Також у коментарях зазначили, що такі рейси – мрія наземних служб аеропорту.

Як повідомляло раніше BitukMedia, пожежники, авіаційна влада і нещодавно… міжвидовий екстрасенс долучились до зусиль влади Болівії, щоб допомогти знайти Тіто, сіро-білого смугастого кота. Тварина зникла безвісти під час внутрішнього рейсу минулого місяця. Тяжке становище Тіто та його рішучої власниці Андреа Ітурре захопило болівійців.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі