Четвер, 28 Березня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Екстрасенси та слідчі: пошуки зниклого кота захоплюють Болівію

Важливо

Пожежники, авіаційна влада і нещодавно… міжвидовий екстрасенс долучились до зусиль влади Болівії, щоб допомогти знайти Тіто, сіро-білого смугастого кота. Тварина зникла безвісти під час внутрішнього рейсу минулого місяця. Тяжке становище Тіто та його рішучої власниці Андреа Ітурре захопило болівійців.

Про це розповідає Reuters.

Міністр з прав споживачів Хорхе Сілва минулого тижня заявив, що влада навіть викликала екстрасенса – міжвидового комунікатора, щоб спробувати встановити контакт і знайти кота.

“За допомогою своїх методів (екстрасенс) може спілкуватись з Тіто дистанційно, щоб дізнатися, де він”, — сказав Сільва в інтерв’ю на радіо. “Ми вичерпали всі наші ресурси, щоб знайти Тіто”.

Кіт зник 8 грудня, розповіла Ітурре в публікації в соціальних мережах, яка стала вірусною. Авіакомпанія повідомила їй, що кіт повин був летіти в трюмі, не в салоні літака, що прямував з Таріхи до Санта-Крус. Коли жінка приземлилася, її улюбленця ніде не було.

12 грудня міністр громадських робіт Едгар Монтано оголосив про масштабні пошукові роботи під поводом штату. “Кіт любить тунця, тому ми виставили йому тунця”, — сказав він на прес-конференції. Є підозра, що кіт може досі блукати в аеропорту вильоту.

Деякі любителі тварин розкритикували авіакомпанію BoA через зниклого кота. За тиждень після того, як Тіто зник авіакомпанія призупинила пошуки, але добровільно погодилася покрити всі витрати Андреа для пошуку улюбленця.

У нещодавньому відео Ітурре закликала людей бути пильними до чотирилапих, додавши: “Я не зупинялась і не зупинюсь, поки не знайду Тіто”.

Як повідомляло раніше BitukMedia, жителька Великої Британії знайшла кицьку-утікачку завдяки віщому сну. Дивина, але вона ніби дістала підказку, де улюблениця потрапила у пастку, і не помилилась.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі