П’ятниця, 26 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Софія Київська відкриє коворкінг для фрілансерів

Важливо

У будинку Консисторії в Національному заповіднику “Софія Київська” відкриють коворкінг для фрілансерів “Софіт”. Він зможе розмістити до 20 людей. Запрацює із 16 січня.

Про це повідомляє пресслужба заповідника.

У заповіднику назвали список професій, представників яких очікують побачити – it-спеціалістів, дизайнерів, програмістів, маркетологів. Кожному обіцяють робоче місце, безперебійне енергопостачання та окрему кімнату, де можна буде усамітнитися під час онлайн-“мітингів”. Також серед переваг називають клінінг та охорона.

Вхід до коворкінгу – із вулиці Володимирівської. Працюватиме він щобудня з 9:00 до 18:00. Вартість оренди робочого місця — 100 грн/год.

Будинок, де буде коворкінг, був збудований у 1722–1730 роках. Спочатку розміщувалася пекарня, потім – власне “офіс” єпархального архієрея Російської імперії, консисторія.

Як повідомляло BitukMedia, y місті Хирів на Львівщині діти організували Вертеп та зібрали 100 тис. для українських військових. Збір ще триває. Усі гроші школярі віддадуть на потреби 66 ОМБр, яка воювала під Мар’їнкою, Лиманом та іншими містами на сході України.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі