Четвер, 25 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Просто любить дітей: багатоженець став батьком у 60-й раз

Важливо

Багатоженець з міста Кветта, що у Пакистані, став батьком у 60-й раз. За словами чоловіка, зупинятись він не збирається. Його засмучує тільки зростання цін.

Його розповідь публікує Daily Mirror.

У 50-річного лікаря Сардара Джан Мохаммада Хана Хілджі три дружини та 60 нащадків. Невідомо, коли саме чоловік вперше став батьком, скільки дітей народила кожна з трьох жінок і якого вони віку. Останнім поповненням у сім’ї став хлопчик, якого назвали Хаджі Хушхал Хан.

За словами багатодітного батька, йому важко утримувати таку велику родину через ціни на продукти, що постійно зростають. “Ціни на всі основні продукти, серед яких борошно, топлене масло та цукор, зросли втричі”, — бідкається він.

Попри труднощі, пакистанець не планує зупинятись та попросив друзів допомогти йому знайти четверту дружину, яка народить ще дітей.

Кажуть, що лікар звернувся до влади Пакистану з проханням надати йому автобус для сімейних прогулянок.

А от інший полігамний супербатько, 67-річний Муса Хасах’я з Лусаки (Уганда) присягнувся більше не мати потомства. У чоловіка 12 дружин, а дітей – в рази більше. Скаржиться, що йому важко прогодувати 102 роти.

Муса з країни, де дозволена полігамія, тепер наказав своїм дружинам “дітородного віку” приймати протизаплідні пігулки. Батько 102-х каже, що не може “дозволити народження дітей через обмежені ресурси”.

Як повідомляло раніше BitukMedia, за своє життя 63-річний Абу Абдулла з Саудівської Аравії взяв шлюб та розлучився з 53 жінками. За це чоловік дістав сумнівний титул “багатоженець століття”.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі