Четвер, 2 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Сімейна справа – в Україні з’явилася марка із родиною “бойових гусаків”

Важливо

23 грудня у Вінниці презентували поштову марку, на якій зображена родина українських “бойових гусаків”. Творці марки надихнулися ляльками вінницької майстрині Наталії Дремлюги. Серія марок має назву “З Різдвом, незламні!”.

Про це повідомляє Укрінформ.

Марки із “бойовими гусаками”, які зображують мама, тата і гусеня, є спільним проектом Офісу туризму Вінниці та Укрпошти. Їх випустили обмеженим накладом – 300 примірників поштучно та 30 поштових блоків. Марку символічно погасили у пункті незламності у Туристичному хабі Вінниці.

Наталія Дремлюга – авторка серії ляльок про гусаків. Перший її бойовий гусак опинився на марці у жовтні цього року. Тепер їх ціла родина. Також Наталя створила гусака в образі експрем’єра Британії Бориса Джонсона.

Фото: Укрінформ

“Зараз у нас вже ціла родина бойових гусаків – і це символізує незламний дух всіх українців, які спільними зусиллями боронять Україну, даючи відсіч загарбницьким діям агресора та відвойовуючи захоплені ворогом території. А нове надходження «біологічної зброї», зображене на марці, вкотре застерігає ворога, що в Україні народжуються нові патріоти, які захищатимуть її в майбутньому”, – сказала директорка Офісу туризму Вінниці Тетяна Маєвська.

Як повідомляло BitukMedia, до 31-ї річниці Незалежності України Укрпошта випустила поштовий блок. Він складається з марки з українським воїном та 6-ти ілюстрацій. Вони демонструють останні 6 місяців великої 8-річної війни українського народу проти російських окупантів.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі