Вівторок, 23 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

“Око за око, зуб за зуб, загризуть тут за тризуб” – Kalush і Skofka випустили новий трек (ВІДЕО)

Важливо

“Батьківщина” – так називається нова спільна пісня гурту Kalush і репера Skofka. Мета музикантів – підтримати бойовий дух захисників України спільним треком. Поява нової пісні стала несподіванкою, адже переможці Євробачення-2022 не натякали на нього у в соцмережах і не показували бекстейдж кліпу.

“Написаний він душею й серцем, болем за Україну і смутком за померлими героями, написаний для підняття бойового духу наших захисників, а захисник тут кожен – хтось на передовій, а хтось у тилу”, – написали Kalush в своєму  Instagram.

Також Kalush і Skofka зазначили, що цим треком підтримують спільний проєкт мережі ОККО й фонду “Повернись живим”. “Тому що в нас спільна ціль – перемога, і цей проєкт пришвидшить її на 25 безпілотних авіаційних комплексів “Шарк”, на які потрібно зібрати 325 млн грн. Підтримати збір можна на заправках ОККО, адже з кожного літра пального Pulls 1 грн одразу летить на ці комплекси”, – зазначають музиканти. 

На сьогодні кожен український водій, який заправляється “Pullsом помсти” на ОККО, автоматично долучається до забезпечення військовослужбовців “очима в повітрі”. 

Щодо треку “Батьківщина” – не перша спільна робота Kalush і Skofka. Так їхня пісня “Додому” стала одним з символів війни, яку росія розв’язала проти України. Музиканти вже мають спільний мініальбом з хітами “Сонячна”, “Давай на чистоту” і, звісно, “Додому”. 

Skofka помітив прикру закономірність – у день його релізів Росія масовано обстрілює Україну ракетами, тому його треки сприймаються ще гостріше.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі