Субота, 20 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Відданий пес знайшов зниклого господаря і врятував його від смерті

Важливо

У Мексиці собака на ім’я Ель Паломо знайшов зниклого господаря через тиждень після його зникнення. Він привів до нього поліцейських і цим врятував літнього чоловіка від смерті.

Про це повідомляє The New York Post.

84-річний Грегоріо Ромеро зник 27 листопада. Він вийшов на прогулянку, але додому не повернувся. Шукати чоловіка почали тільки за кілька днів. За словами родичів, він часто ходив до сусідніх сіл і міг днями там залишатись.

Зрештою до поліції звернулась занепокоєна племінниця Ромеро. Вона повідомила, що її дядько мав проблеми з пам’яттю, а отже, міг загубитись і не знайти шлях додому.

Протягом наступних кількох днів Ромеро шукали рятувальні служби і поліцейські з собаками, але безуспішно. Тоді правоохоронці залучили до пошуків відданого пса літнього чоловіка Ель Паломо. Собака швидко знайшов зниклого господаря і привів до нього поліцію. Потерпілий опинився за три кілометри від будинку.

Виснаженого Грегоріо Ромеро доправили до найближчої лікарні, де він відновлювався два дні. Весь цей час вірний пес чекав на господаря біля дверей лікарні. “Завдяки безумовній любові вихованця Ромеро зміг возз’єднатися зі своєю родиною, адже саме Ель Паломо привів нас до нього”, — зазначили у поліції.

Як повідомляло раніше BitukMedia, службовий собака на ім’я Сторм був нагороджений медаллю за два героїчні вчинки. Спочатку він врятував від грабіжників господиню, а через три роки – від вогню двох котів. Поліцейські були вражені хоробрістю пса.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі