П’ятниця, 26 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Скрути її в трубочку і забудь про почуття провини – ультратонка піца задає новий тренд (ВІДЕО)

Важливо

Піца на ультратонкому тесті і прикращена мікрозеленню – у Західному Голлівуді виникла нова концепція знаменитої страви. Перший флагманський ресторан відкрився у Лос-Анджелесі. Власники ресторану називають новинку “піцою без почуття провини”. Кажуть, що вона підійде тим, хто рахує калорії.

Про це розповідає Yahoo.

Піца на ультратонкому тесті містить набагато менше калорій, кажуть в ресторані. Якщо у звичайному 35-сантиметровому шматку їх близько 300, то тут у всій піці – від 380 до 800.

“Думаю, наша піца більше ніж тренд. Це новий спосіб насолоджуватись продуктом харчування зі столітньою історією. І цей метод не тільки цікавий та захопливий, він також усуває калорії та залишає лише смак”, – розповів співвласник ресторану Ніл Ніамі.

Власники ресторану сподіваються, що піца, яку під час їди потрібно згортати у трубочку або ролом, стане родзинкою Лос-Анджелеса. Слоган ресторану “Нью-Йорк згортає, Лос-Анджелес скручує трубочкою” (New York folds it, Los Angeles rolls it). Відвідувачі, які дбають про своє здоровя, кажуть, що їм подобається концепція нового ресторану – всі смаки вдалося запакувати в одну піцу і це за мінімальної кількості калорій.

Фото – Instagram/eatcrustica

Кожна піца у Crustica складається з 8 шматочків і коштує $17.27. Але є й виняток за ціною $ 3,5 тис. доларів. Ця найдорожча піца у Лос-Анжелесі піца називається «Єдина». В ціну включили топінги з грибів, 2 грами білого трюфеля з Італії, 24-каратні золоті пластівці. Страву подають на позолоченій таці, яку покупець може забрати з собою. Більше того, той, хто замовить «Єдину», може повечеряти з самим ресторатором Нілом Ніамі. Це $1,5 тис. Решта $2 тис. – обовязковий донат від імені покупця для Дитячого шпиталю Лос-Анжелеса. 

Революційний підхід у Crustica ще й в тому, що з моменту замовлення піци до її подачі на стіл гостя має минути не більше 10 хвилин. 

Засновники вже обіцяють зробити свій ресторан міжнародною мережею, відкривши у всьому світі понад 50 філій.

Як повідомляло раніше BitukMedia, минулого літа новий круасан з кремом захопив Нью-Йорк. А соціальні мережі взагалі взяв штурмом. Новинка називається “сюпрем”. Круасан роблять круглим і наповнюють шоколадом.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі