Субота, 27 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

6-річний хлопчик зібрав 12 тис. грн для ЗСУ, продаючи кекси

Важливо

6-річний Павло зі Львова разом з мамою Христиною Гашенко-Кикоть випікав кекси та продавав їх біля місцевих храмів. Таким чином родина назбирала 12 тис. грн, які витратили на купівлю прапорів для ЗСУ.

Про це у Facebook повідомили прикордонники Західного регіонального управління Держприкордонслужби України-Західний кордон.

Батько Павла пішов до війська із перших днів повномасштабного вторгнення.

“Маленький волонтер продав близько двох сотень кексів. Зібрані кошти Павло передав Благодійному фонду “Здійснити мрію”, чим вразив усіх волонтерів. Такий маленький хлопчик прийшов до них вперше”, — йдеться у повідомленні.

Волонтери закупили державні прапори України та передали військових на Луганщині та Херсонщині. Вони уже майорять на деокупованих територіях, кажуть прикордонники.

Військовослужбовці на знак подяки запросили Павлика разом із мамою на тренування гравців ФК «Рух» та приготували для нього маленькі подарунки.

Як повідомляло BitukMedia, співробітник ДСНС Патрон став першим у світі, хто отримав титул Пес доброї волі. Це сталося після того, як Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ) та ДСНС України підписали Меморандум про співпрацю. Подію приурочили до Всесвітнього дня дитини.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі