Четвер, 25 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Роздягаються і прикриваються цуценятами: студенти-ветеринари видають благодійний календар

Важливо

В австралійському штаті Новий Південний Уельс студенти-ветеринари роздяглися та сфотографувалися з тваринами для благодійного календаря на 2023 рік. Їхня мета – зібрати гроші для Австралійського Червоного Хреста.

Про це повідомляє Daily Star.

Третьокурсники влаштували фотосесію, щоби видати благодійний календар. Для знімків на його сторінках оголені студенти та студентки позували з різними тваринами, зокрема з цуценятами та кіньми. Прикривались ними, а на деяких знімках місцевими капелюхами акубра.

Учасники проєкту Flash for Floods сподіваються, що в такий спосіб їм вдасться зібрати гроші для Австралійського Червоного Хреста.  А той, у свою чергу, використає їх для підтримки постраждалих від повеней, які захлеснули Австралію у 2022 році.

Одна з моделей, Грейс Айакобб, розповіла, що зйомки проходили дуже весело та зайняли два дні. За її словами, іноді тварини поводилися непередбачувано, і команді доводилося імпровізувати.

Це вже 13-й благодійний календар, для якого австралійські ветеринари-початківці фотографуються без одягу. Щороку проєкт підтримує різні добрі справи. “Ми обрали Австралійський Червоний Хрест через повінь, яка триває”, — пояснила модель Лія.

“Більшу частину року ми живемо в Камдені, тож ми особисто відчули на собі багато руйнівних наслідків повені”.

За цей час молодим ветеринарам вдалося зібрати близько 100 тисяч австралійських доларів (майже 2,5 млн грн).

Роздягатись заради календарів і збору коштів – популярний тренд. Раніше німецька фірма Carponizer випустила свій черговий настінний календар для любителів риболовлі. На його сторінках напівоголені моделі тримають в руках великих рибин. У зйомках взяли участь 12 красунь, які роздяглися та знялися з величезними коропами для ілюстрації на кожен місяць року.

Як повідомляло раніше BitukMedia, близько 2,5 тисяч голих чоловіків і жінок зібрались на пляжі в австралійському Сіднеї заради інсталяції. Групову фотосесію влаштував американський фотограф Спенсер Тунік. З його волі знаменитий Бонді-біч вперше став нудистським. А митець вперше “заговорив” про рак шкіри.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі