П’ятниця, 29 Березня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Позитиву має бути більше, ніж смутку, болю та люті, — Інна Битюк

Важливо

Інна Битюк
засновниця агентства позитивних новин BitukMedia  

Як часто нам доводиться чути, що життя українців більше ніколи не буде таким, як раніше? Що війна змінила нас назавжди, розділивши наші спогади на «до» і «після»? В цьому є правда. Ми не мали вибору, коли ворог прийшов на нашу землю. Необхідність захищати свої родини, домівки, свої символи і свій шлях стала визначальною. Перемога – понад усе! Наша мантра сьогодні — віра в ЗСУ, віра в перемогу, у щасливе майбутнє України, у мирне життя для наших дітей.

Коли три роки тому створювалося видання BitukMedia, ми й гадки не мали, які виклики постануть перед  Україною … Яким мало бути нове медіа серед безлічі інших — досвідченіших, впливовіших, з великими ресурсними редакціями? Нас вело щире бажання створити джерело новин, читаючи які вам захочеться здивуватися, посміхнутися, переповісти іншим і навіть запостити на свою сторінку в соцмережах.

Ідея медіа позитивних новин народилась ніби сама собою. А потім з’явилась і впевненість — це саме те, що ми хотіли б запропонувати читачу.  Як же добре, що задум відповідав нашим бажанням, професійним вмінням та можливостям! Чи знайдемо ми достатньо позитивних новин для наших читачів? У грудні 2019 року ми не задавались таким питанням. Мабуть, ви і самі це розумієте. Але вже за три місяці після народження BitukMedia світом заволоділа ковідна пандемія. Звідусіль приходили новини — кожна наступна бентежніше, ніж попередня.  BitukMedia переживало ці непрості часи разом з вами.  Але і тоді ми знаходили для вас історії  — зворушливі, пізнавальні, з happy end. Ми ставили запитання і знаходили на них відповіді. Нам довелось швидко подорослішати. Як виявилось, це було потрібно для майбутніх випробувань  — набагато жахливіших…

Не можна бути готовим до війни, коли сам нікому не бажаєш зла.  Дев’ять місяців повномасштабного вторгнення російських загарбників змінили нас назавжди. Позбулись довірливості, але не віри.  Відчайдушно потребуючи добрих звісток самі, ми воліли поділитись ними з вами. Всі ці місяці війни  нас веде щире переконання, що позитиву має більше, ніж смутку, болю та люті.  

Який він, позитив BitukMedia воєнного часу?

Ми показуємо наших захисників  на фронті. Ці короткі відеоролики — їхня творчість.  Ми ніби дивимось на війну їхніми очима. Мужність і стійкість  воїнів передається всім нам, українцям.  Віра і підтримка ЗСУ — наша мантра.

Експерти BitukMedia, автори колонок діляться з вами своїми думками – про хід воєнних дій, про роль України і українців, про ницість ворога і, зрештою, про майбутнє… А воно буде і буде таким, як треба нам. Перемога — наша мета.

Ми знаходимо для вас меми нового часу.  Чим складніше навколо — тим більше гумору, помічали?  Так, ми висміюємо окупантів. Маємо повне право. Сміх — наш допінг.

Життя не поставиш на паузу. Наукові відкриття, технічні новинки, ці милі тварини,  неймовірні людські історії з щасливим фіналом … Ми ділимось з вами усім тим позитивом світу, який ви ніколи б не пропустили до 24 лютого.

Війна закінчиться!

Ми переможемо!

І саме це стане найпозитивнішою новиною новітнього часу України і світу.

Ми будемо довго насолоджуватись  і смакувати цю Новину. Це буде!

А поки ми шукаємо добрі звістки кожного дня і, головне, знаходимо! 

Дякую кожному читачу за ці неймовірні тисяча дев’яносто три дні разом!

Далі буде!

Інна Битюк, засновниця агентства позитивних новин BitukMedia

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі