П’ятниця, 3 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

У коміксах DC з’явиться герой-українець зі суперздібностями

Важливо

Видавництво Image Comics до 30-річчя популярного на Заході коміксу Stormwatch готує його перезапуск . Одним із героїв буде українець Павло Ступка під псевдонімом Core (Кор). Перший випуск вийде 29 листопада.

Про це повідомляє Bleeding Cool.

Серію коміксів про команду супергероїв Stormwatch запустили у 1993-му. Це була секретна організація під керівництвом ООН. З часом вони пройшли деяку трансформацію у формальному підпорядкуванні, перший склад супергеройської команди загинув у боях, і зрештою Stormwatch інтегрували у всесвіт DC.

Українець Павло Ступка генерує радіацію (звідки, ймовірно, й походить його геройське псевдо; Core у перекладі із англійської означає “ядро”) та літає. Це 52-річний чоловік, який має вигляд 16-річного підлітка.

Збірка коміксів Wildstorm 30th Anniversary Special #1, яка вийде 29 листопада, буде просто гігантською – матиме 100 сторінок. Міститиме як старі історії старі та нові.

Як повідомляло BitukMedia, до 31-ї річниці Незалежності України журнал INKER випустив комікси про маріупольську Азовсталь під час війни. Графічні репортажі оповідають про українських військових, які захищали Азовсталь, та цивільних, які знайшли прихисток у багаторівневих підземеллях заводу.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі