Четвер, 18 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Українські полонені військові зможуть отримувати листи від рідних – як це зробити

Важливо

Полонені українські військові зможуть листуватися з рідними. Про це вдалося домовитися за сприяння “Червоного хреста”. Українцям повідомили про правила листування.

Відповідний пост розмістило у Telegram Міністерство реінтеграції.

Про те, що українські родини зможуть відсилати листи полоненим захисниками, домовилися за участі Координаційного штабу з питань поводження з військовополоненими, Національного інформаційного бюро при Мінреінтеграції та Міжнародного Комітету Червоного Хреста (МКЧХ).

У пам’ятці Мінреінтеграції повідомляє, що росіяни будуть читати листи. Тому радить не писати про політику та війну, а також не вказувати особисті дані, як то нинішнє місце проживання чи номер телефону.

Натомість у листі краще розповісти про сімейні новини, вкласти дитячі малюнки та написати слова підтримки військовим.

Також лист варто правильно підписати та запакувати – у два конверти. Пересилку листів буде здійснювати Укрпошта та Нова Пошта. Адреси, на які варто надсилати листи, вказані у пам’ятці.

Як повідомляло BitukMedia, на аукціоні у Житомирі продали рекордну картину, яку до Дня Незалежності України намалювали понад 400 дітей. Вона має довжину понад 60 м. Виручені 139,4 тис. грн передадуть бійцям 95-ої окремої десантно-штурмової бригади.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі