Середа, 24 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Жінка думала, що поховала свого пса. Пізніше він повернувся

Важливо

26-річна британка Коді Гаттон загубила собаку Мейсі під час Ночі Гая Фокса 5 листопада. Після тривалих пошуків жінка знайшла рештки тварини, схожої на Мейсі і поховала їх як свого улюбленця. За кілька днів собака повернувся.

Історію розповідає The Mirror.

5 листопада у Британії відзначають фестиваль вогнів та салютів Ніч Гая Фокса. Учасники “Порохової змови” – католики, найвідомішим із яких був Гай Фокс, планували підірвати британський Парламент під час тронної промови протестантського короля Якова I у 1605 році. Заколоту вдалося запобігти. З того часу британці святкують цей день феєрверками.

Коді Гаттон взяла на святкування свою улюбленицю, англійського спрінгер-спаніеля Мейсі. Собака злякався феєрверків та втік у темноту. Коді довго шукала улюбленицю, але безуспішно.

Зрештою їй зателефонували і повідомили, що знайшли її тварину, але вона сильно постраждала від зіткнення із автомобілем. Кодді забрала тіло і хоча не знайшла мікрочіп, який був у Мейсі, поховала його у саду.

“Ми були переконані, що це вона, від ніг до хвоста. Я сказала своєму сину Тайлеру, що тепер вона – зірка у собачу раю. Це було так боляче”, – каже Коді. Хоч зараз припускає, що це могла бути лисиця.

Але як з’ясувалося згодом, Мейсі пройшла 20 км від місця, де вона заблукала, до свого рідного міста. Вона втомилася і зголодніла, але мала лише невелику інфекцію очей. Її підібрали місцеві мешканці і принесли до дому Коді.

Codie Hutton with her dog Maisie
Maisie darted off on Bonfire NightФото: East Anglia News Service

“Я думала, що вона померла. Я думала, що більше ніколи її не побачу. Я ніяк не могла повірити, що це моя Мейсі”, – каже Коді.

Зараз Коді збирає донати, аби допомогти волонтерам, які шукали її собаку.

Як повідомляло BitukMedia, в Англії ветеринари зіткнулися з незвичайним явищем. Там виявили кошеня без статевих ознак. Під час огляду у благодійній організації з’ясувалось, що безпритульна тварина не є ні самцем, ані самкою. Кажуть, йдеться про випадок агенезії — нездатності органу розвиватися. Тепер особливій тварині шукають новий дім.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі