Четвер, 25 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Можна не вставати – Volkswagen продемонстрував офісне крісло з фарами, двигуном та клаксоном (ВІДЕО)

Важливо

Volkswagen спробував свої сили у розробці транспорту для іншого типу працівників – тих, хто застряг за столом. Офісне крісло від VW вас здивує. Унікальна розробка може їздити, має фари, клаксон та медіасистему.

Про це повідомляє сторінка автовиробника. 

Інженери VW при розробці офісного крісла подбали про те, щоб перенести в нього якнайбільше функцій головного продукту компанії — автомобілів. Насамперед, ця штука справді може їздити завдяки електродвигуну та ножним педалям. Дальність ходу 12 км і максимальна швидкість 20 км/год дозволять … не вставати зі стільця, аби дійти до туалету. 

Щоб допомогти вам відсунути його від робочого столу, крісло має камеру заднього виду і парктроніки на 360 градусів. Якщо вам потрібно пройти довгий шлях до бухгалтерії, ви можете включити музику за допомогою мультимедійної системи з сенсорним екраном через вбудовані динаміки. А якщо у кавоварки затор, можна натиснути на клаксон.

У підлокітники вбудована пара фар, які допомагають пересуватися під час понаднормових змін. А ще, як справжній аксесуар для геймерів, крісло ообласнане кількома миготливими світлодіодами. Щоб спина не змерзла протягом тривалого робочого дня, у сидіння вбудований підігрівач.

Можливо, найдивнішою функцією цього крісла є можливість перевезення вантажів. Для цього позаду передбачений невеликий багажник для документів та ноутбуків. Є навіть причіпний пристрій для великих вантажів. Але сам при причіп компанія ще не розробила.

Коліщата крісла мають литі алюмінієві диски. Компанія повідомляє, що у деяких її салонах вже можна провести тест-драйв цього транспортного засобу. Точно не зрозуміло, чи буде таке крісло колись випущено як комерційний продукт, чи назавжди залишиться ефектним рекламним ходом для просування фургонів Volkswagen.

Як повідомляло раніше BitukMedia, китайська державна компанія Chery Automobile подала заявку на патент незвичайного пристрою – автомобільного сидіння з катапультою. Винахід має допомогти знизити кількість жертв ДТП. Але поки що викликає чимало запитань.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі