Неділя, 8 Вересня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Антистресові кубики – компанія LEGO експериментує з кав’ярнями для дорослих

Важливо

Перше у світі Lego Brick Cafe відкрили цього тижня в Дубліні. Цей експериментальний заклад не схожий на будь-яке інше місце для творчості Lego. Він створений спеціально для дорослих. Унікальне кафе покликане допомогти їм подолати стрес через творчість та ігри

Про це повідомляє The Sun.

Це лего-кафе на Графтон-стріт має всі шанси стати дуже популярним. Тут можна не просто насолодитись філіжанкою кави, але й позбирати конструктор. Lego Brick Cafe – перший заклад такого роду.

Всередині відвідувачів чекає багато деталей Lego з різних наборів. Їх можна збирати за ігровими столами. Серед різноманітних заходів гості можуть взяти участь у майстер-класах, які демонструють різноманітні творчі можливості цеглинок Lego, наприклад створення стоп-моушн-анімації, виразне створення мозаїки та самовираження на відкритому полотні.

І не слід вважати, що конструктор лише для дітей! Курси легобудівництва проводяться спеціально для дорослих. Подібні ігри за кавою спрямовані на зняття стресу, покращення пам’яті та стимулювання творчості. Саме тому відкриття Lego Brick Cafe припало на Всесвітній місяць психічного здоров’я.

Фото – legobrickcafe.com

LEGO Brick Cafe тестують у Hen’s Teeth для дводенної експериментальної події. Мета полягає в тому, щоб запропонувати дорослим простір, де вони могли б відпочити, пограти та дати волю своїй творчості. Експеримент є результатом відкритої інноваційної співпраці між Lego Lead User Lab і креативним агентством Boys+Girls.

Тут можна “збирати та розбирати конструктор, поки потягуєте свій flat white”,  повідомили організатори закладу. Але окремо для молодих будівельників-початківців рекомендується відвідати Lego Shop. У зв’язку з великим попитом, слоти в кафе тривали по одній годині. 

Фото – Boys + Girls

У рамках благодійної компанії за вхід стягувалась плата – €10 за особу. Кошти будуть спрямовані до фонду Mental Health Ireland. 

Протягом багатьох поколінь і діти, і дорослі використовували кубики Lego, щоб випробувати себе творчо. “Ми знаємо, що в усьому світі є багато дорослих, які також хочуть відчути радість будівництва з кубиків Lego, але не знають, з чого почати.

Завдяки цьому новому типу відкритого інноваційного експерименту ми хочемо дослідити нові веселі та захопливі способи для дорослих почати відчувати радісну зосередженість на будівництві з кубиків Lego за допомогою нових каналів, які ми раніше не досліджували», – розповіла маркетинговий стратег компанії Lego Женев’єв Капа Крус.

Гра є основою життя, вказують психологи. Вона покращує пам’ять, підвищує креативність і зменшує стрес. “Ми знали, що Lego — ідеальний бренд, який заохочує більше дорослих до гри. Найскладніше було створити середовище, яке б не сприймалося як місце для дітей. Мета експерименту Lego Brick Cafe полягала в тому, щоб спроектувати простір для натхнення, де однодумці могли б зустрічатися та грати, обмінюючись ідеями”, – пояснив Кріс Кларкін, креативний директор дублінського креативного агентства Boys+Girls.

Як повідомляло раніше BitukMedia, яскраво-зелений суперкар Lamborghini повністю з пластикових деталей Lego презентували на Паризькому автосалоні. На модель пішло 400 тисяч кубиків. Автомобіль важить більше двох тонн і має ті ж розміри, що і справжній Lamborghini Sian FKP 37.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі