П’ятниця, 26 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Суперкар з кубиків Lego вабить відвідувачів автосалону (ВІДЕО)

Важливо

Яскраво-зелений суперкар Lamborghini повністю з пластикових деталей Lego презентували на Паризькому автосалоні. На модель пішло 400 тисяч кубиків. Автомобіль важить більше двох тонн і має ті ж розміри, що і справжній Lamborghini Sian FKP 37.

Про це розповідає Reuters.

Lego cуперкар має ті ж розміри, що і справжній Lamborghini Sian. У компанії кажуть, що команді з 15 осіб, щоб придумати та побудувати копію, знадобилося дев’ять тисяч годин роботи.

Як розповіла представниця Lego France Керолайн Глюк, автомобіль важить більше двох тонн і має ті ж розміри, що і справжній Lamborghini Sian FKP 37. А саме – майже 5 метрів завдовжки, два метри завширшки та один метр заввишки.

Відвідувачі Паризького автосалону можуть пограти із сенсорним екраном, який запускає звук двигуна та керує освітленням всередині та навколо автомобіля.

А ще можна купити Lego-версію зменшеного Lamborghini у масштабі 1:8. На офіційному сайті компанії такий набір продають за значною ціною 17 тисяч гривень. Звісно, ​з вартістю справжнього суперкара не порівняти, але все одно досить дорого.

Паризький автосалон проходить раз на два роки. Цього разу організатори зробили акцент на технологіях майбутнього. У центрі уваги електромобілі, нові види палива та впровадження в автомобілі штучного інтелекту.

До пандемії виставка була одним із найбільш відвідуваних заходів в автомобільній індустрії. Коли прийшов COVID, автошоу два роки не проводили.

Як повідомляло раніше BitukMedia, вінничанин Олексій Сторожук розробив дизайн конструктора будинку-копії з фільму «Сам удома» для компанії LEGO.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі