Субота, 20 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Як Патрон – Капрал Олівейра несе службу і має свій Instagram (відео)

Важливо

Пес-рятувальник став однією з найулюбленіших чотирилапих інтернет-сенсацій Бразилії. А ще Капрал Олівейра – поліцейський талісман. Офіцер, який його врятував, несподівано став блогером.

Про зірку соцмереж розповідає Reuters. 

Покинутим, пораненим і голодним знайшов біля свого поліцейського відділку офіцер поліції Ріо Кріштіану Олівейра. То було у 2019 році. Сьогодні пес, одягнений в поліцейську форму з іграшковим пістолетом і сонцезахисними окулярами – офіційний талісман 17-го батальйону військової поліції Ріо-де-Жанейро. Він несе службу разом зі своїм офіцером.

З чого все почалось, розповів офіцер Олівейра. “Я взяв пальто, поліцейську сорочку і жартома одягнув його. Я сфотографував і опублікував знімок в групі нашого відділку…І тоді жарт став вірусним”. Життя чоловіка та собаки змінилось: перший несподівано для себе став блогером, а другий – місцевою знаменитістю.

У пухнастого капрала є власний акаунт в Instagram, на який підписані понад 112 тис. людей.

“Якщо я не опублікую свіже фото протягом трьох днів, люди вже запитують: “Де Олівейра?”, “Куди подівся Олівейра?”, – розсміявся поліцейський. 

Коли фанати зустрічають Капрала Олівейру на вулиці, без фотосесій не обходиться.

Можна сказати, що Капрал Олівейра в Бразилії не менш популярний, ніж в Україні – Патрон, пес-розмінувальник Чернігівської ДСНС та директор департаменту комунікацій в UAnimals.

Як повідомляло раніше BitukMedia, дослідники з Базельського університету у Швейцарії зрозуміли, чому людям так приємно пестити собак. Вони вказують на терапевтичний характер такої дії. Дотик до собаки збільшує рівень активності префронтальної кори головного мозку.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі