П’ятниця, 19 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Родич президента США Джона Кеннеді воював за Україну

Важливо

Внучатий племінник убитого 35-го президента США Джона Кеннеді Конор Кеннеді воював в Україні проти росії. Він брав участь у боях у складі Інтернаціонального легіону на боці України у війні з російською федерацією.

Про це чоловік написав у своєму Instagram.

“Як і багато людей, я був глибоко зворушений тим, що побачив в Україні за останній рік. Я хотів допомогти. Коли я почув про Український інтернаціональний легіон, я знав, що поїду, і наступного дня пішов у посольство записуватися”, – написав Коннор.

Він розповів, що лише одна людина у США знала, де він, і лише одна людина в Україні знала, хто він. Коннор зізнається, що був в Україні недовго, але “побачив і відчув достатньо”.

“Я не був добрим стрільцем, але міг носити важкі речі та швидко навчався. І я був готовий там померти. Тому невдовзі мене погодилися відправити на північно-східний фронт”, – пригадує Кеннеді.

“Ця війна, як і всі інші, жахлива. Люди, яких я зустрічав, були найсміливішими з усіх, яких я коли-небудь знав. Мої колеги-легіонери, з різних країн, різні за походженням й ідеологією є справжніми борцями за свободу”, – пригадує чоловік.

Кеннеді написав, що учасники війни в Україні знають, що це не війна між рівними, це революція. “Ця війна визначить долю демократії в цьому столітті”, – вважає він.

Раніше у своїй колонці для BitukMedia Джеймс Бінденагель написав, що “допоки Путін думає, що він може домовитися із Заходом про гарантії нейтралітету для України і обміняти їх на мир, він не буде собі ні в чому відмовляти. Поразка Путіна – це єдиний шанс Європи та Росії”.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі