П’ятниця, 19 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Гігантський пес став “рідною матір’ю” покаліченому поросяті

Важливо

Англійський бульмастиф Дюк став батьком для покаліченого порося Айвана. Дивний випадок міжвидового усиновлення стався в притулку Brightside Farm Sanctuary в австралійському штаті Тасманія. Але на це здатен не кожен собака, – попереджають зоологи.

Про це розповідає The Mirror.

Дюк вирішив взяти під свою опіку порося та виховувати його як свого власного. Задовольняє всі потреби підсвинка, навіть вилизує крихітну істоту після того, як вона пограється у багнюці.

Айван потрапив до притулку після того, як його мати випадково сіла на малюка і розчавила йому плече та ногу. “Дюк став “матір’ю” для пораненого порося”, – розповіла Ребека Холмс, директорка Brightside Farm Sanctuary.

На опублікованих притулком кадрах видно, як сторожовий собака вилизує маленьке порося. Тримісячний Айван лежить на боці, а ніжний велетень облизує його живіт. Дюк, здається, не пропустив жодного місця. Чарівне відео на Facebook переглянули понад 90 тис. разів.

За словами Холмс, зв’язок Дюка та Айвана підтверджує факт, що іноді “закони природи не діють”.

“Дюк виглядає щасливим, що доглядає за ним. Він прекрасний пес, який просто хоче любити і щоб його любили, тому мати такого приятеля дуже приємно”, – каже директорка притулку.

Попри захоплені коментарі користувачів, співробітники притулку просять не намагатися подружити собак з маленькими тваринами. “Більшість собак подібних порід без вагань вбили б порося. Особливо якщо поросята верещать”, — попереджають у притулку.

Як повідомляло раніше BitukMedia, стадо німецьких корів всиновило порося дикого кабана, яке, як припускають, відбилось від родичів. Малюка назвали Фріда. Тварина так добре прижилась у стаді, що фермер дозволив їй залишитись. Тепер кабанчик зимуватиме у теплому корівнику.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі