Четвер, 25 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

“Викину рашку зі свого життя” – Alyona Alyona оновила свій трек

Важливо

“Викину рашку зі свого життя”, римує відома українська реперка. Відео нового виконання вона виклала в своєму Instagram. Пост з відео став реакцією співачки на масований ракетний обстріл України 10 жовтня.

“Я планувала десь-колись почати серію постів із демок і музичних заготовок, які хотіла б усім показати. А сьогоднішній день мені сказав: “Що ти ждеш?” Я готувала великий і красивий опис про внутрішні зміни і про свій старий трек “Викину”. До біса все. Слухайте текст. Там все ясно”, – написала Alyona Alyona.

Кліп на пісню “Викину” знімали на Франківщині, у Вигоді, з хлопцями з Калуша, – додала реперка.

Alyona Alyona з початку повномасштабної війни в Україні багато часу проводить за кордоном. Артистка почала співпрацювати з іншою українською співачкою Jerry Heil. Разом вони виконали кілька композицій, серед яких “Молитва”, “Рідні мої”, “Чому?”. В липні Alyona Alyona спільно з німецькою співачкою Ela та Jerry Heil випустили спільний трек #KUPALA: українською та німецькою. Пісня швидко набрала в Youtube 3,5 млн переглядів.

Як повідомляло раніше BitukMedia, український репер Ярмак (YARMAK) оновив свою легендарну пісню “22”. У лютому 2014 року вона стала одним з гімнів Євромайдану. Нова версія називається “Моя країна” і звучить українською.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі