Середа, 24 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

“Моя країна” – репер YARMAK переробив свій легендарний хіт українською (відео)

Важливо

Український репер Ярмак (YARMAK) оновив свою легендарну пісню “22”. У лютому 2014 року вона стала одним з гімнів Євромайдану. Нова версія називається “Моя країна” і звучить українською.

Про це повідомляє BitukMedia.

“22” – ці цифри символізували вік незалежної України на той момент народження трека. 8 років тому кліп на пісню “22” складався з кадрів Революції Гідності.

Так само, як і 8 років тому трек вийшов у колаборації з виконавцем TOF. Нова композиція отримала назву “Моя країна”. 

Але це ще не всі відмінності. До Дня Незалежності України Ярмак випустив нову версію старого хіта українською мовою. 

Перекладено навіть приспів, що залишився від первинної версії треку.

“Моя країна не впаде на коліна, у моїм серці ти навіки єдина. І не завадить нам ніхто волею напитись, як пощастило в Україні мені народитись”.

“Нова епоха, але старий біль та незмінна любов і віра в нашу прекрасну країну. На пісні “22” виросли сотні тисяч воїнів і борців, які сьогодні захищають нашу країну. Сподіваюсь, ця пісня допоможе на світлих цінностях вирости новому поколінню, яке розбудує нашу прекрасну державу до рівня однієї з кращих в світі!”, – додав Ярмак у коментарі на своєму YouTube-каналі.

Зізнається, що пісня була записана у дуже важких умовах, хоча і народилась за один день.

Судячи з реакції під відео, “Моя Україна” розчулила глядачів до сліз. У кліпі так багато кадрів зруйнованих українських міст, зокрема Маріуполя, Ірпеня, Бородянки, Бучі тощо. А на противагу жахливим кадрам війни – такі дорогі серцю спогади про минулорічний парад до 30-го ювілею Незалежності України.

30-річний репер YARMAK, він же Олександр Ярмак, на початку війни вступив до лав тероборони. А у травні 2022 року після встав на захист України як військовий ЗСУ. “Дуже шкодую, що до 24 лютого я майже абсолютно ігнорував зброю”, – написав музикант у своєму Instagram.

Як передавало раніше BitukMedia, у День Державного прапора України військові музиканти виконали культову пісню “Ой, у лузі червона калина”. Захисники заспівали  на тлі найбільшого прапора країни. 

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі