Субота, 27 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Українську мужність і нездоланність втілили у патріотичних пазлах

Важливо

Бренд Frisson разом з українськими митцями випустив лімітовану колекцію з чотирьох комплектів пазлів про українську мужність і нездоланність. Їхні назви – “Волхв”, “Обійми”, “Соняшник” і “Хоробрість”.

Про це повідомляє сайт виробника.

В кожному набірі півтисячі деталей. Малюнки зображають відданість людей, які день у день наближають перемогу України над російським окупантом. 

Авторкою ілюстрації до пазлу “Обійми” (Embrace) виступила Юлія Тверітіна. Вона прагнула вшанувати роботу наших військових, медиків, рятівників і працівників комунальних служб. 

В основі пазла “Волхв” (Magus) – робота художника Володимира Манжоса, яку автор створив 10 років тому. 

Свої принти для колекції також додали дизайнер Євген Величев і художниця Анастасія Шолік.

«Ми зібрали кращих українських митців, які наділені своїми суперсилами. Кожен пазл – це підсилення впевненості в собі й у нашій перемозі», – кажуть розробники.

За бажанням можна обрати й рівень складності пазлів – звичайний або складний. А якщо раптом загубите з набору до 5 деталей, розробники обіцяють їх відновити.

“У виробництві свідомо використовуємо вторинну сировину, щоб жодне дерево не постраждало”, – пояснюють у Frisson.

Як раніше повідомляло BitukMedia, організація “Україна без сміття” на території інноваційного парку в Києві встановила першу арт-інсталяцію із переробленого пластику. Для інсталяції використали близько 24 кг вторсировини.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі