Середа, 8 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Собача робота – Патрон стає головним комунікаційником UAnimals

Важливо

Патрон, пес-розмінувальник Чернігівської ДСНС, відтепер буде директором департаменту комунікацій в UAnimals. Раніше волонтерив, а тепер обійме офіційну посаду.

Про це організація захисту та порятунку тварин повідомила на сторінці у Facebook

«Дуже важливо усіма можливими методами доносити до українців та аудиторії за кордоном важливість порятунку тварин. І складно знайти лідера думок настільки потужного в цих повідомленнях, як пес Патрон», – коментує рішення засновник UAnimals Олександр Тодорчук.

Патрон і раніше волонтерів на організацію. Спочатку для UAnimals розігрував свій мерч. А на свій 3-й день народження найулюбленіший собака українців зібрав для інших тварин донатів на 261 тисячу гривень.

За час повномасштабного вторгнення РФ та активної саперської роботи Патрон встиг стати справжньою зіркою ДСНС та у Мережі, а також отримати кілька міжнародних нагород. Зокрема, “Золоту лапу” від кінологічного клубу Ірландії та премію Palm Dog Award. Її вручають найкращому собаці, що знявся у фільмі-учаснику Каннського кінофестивалю.

Як раніше повідомляло BitukMedia, у київському парку «Відрадний» з’явився мурал із зображенням собаки-винюхувача вибухівки Патрона. Художники Віталій Гідеван та Олена Нойна зобразили пса у вже звичному впізнаваному образі – в іменному жилеті.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі