П’ятниця, 26 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

“Скажене весілля” і не тільки – Netflix купує 14 українських фільмів

Важливо

Українська група компаній Film.ua Group продає Netflix 14 своїх фільмів. Серед них “Скажене весілля”, “Велика прогулянка” та “Найкращі вихідні”. Переговори тривають у суворій секретності.

Про е повідомляє Forbes.ua з посиланням на власні джерела.

Угоди зі стріміноговою компанією відбуваються за суворої секретності. Тож журналістам вдалося дізнатися лише деякі фільми від своїх джерел у компанії Film.ua Group.

На Netflix з’являться “Скажене весілля”, “Велика прогулянка” та “Найкращі вихідні”. У грудні вийде “Снайпер. Білий ворон”. Купівля фантастичного сімейного фільму “Фокстер і Макс” поки обговорюється. Дані фільми не є ексклюзивними, їх показували у кінотеатрах та вони доступні на інших платформах.

До кінця 2022-го Netflix планує відкрити офіс у Варшаві, який співпрацюватиме із компаніями із Центральної та Східної Європи. Уже зараз компанія показує такі українські фільми як “Дике поле”, “Бурштинові копи”, “Зустріч однокласників”, два сезони “Слуги народу”, документальний фільм “Зима у вогні” та стрічку “Носоріг” Олега Сенцова. 

Як повідомляло BitukMedia, перелік фільмів, які подадуть від України на здобуття премії “Оскар”, поповнився ще однією українською стрічкою про війну. Йдеться про фільм режисера Мар’яна Бушана “Снайпер. Білий ворон”.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі