Субота, 27 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

“Ми маємо спричинити не тільки знищення путіна, але й розвал росії”, – Степан Барна

Важливо

Мета путіна – не денаціфікувати Україну, а знищити її. Тому наше завдання – зупиняти ворога будь-де, аби вигнати його з території нашої держави. А у майбутньому будувати модель країни за ізраїльським зразком.

Такі думки в ексклюзивному інтерв’ю BitukMedia висловив ексочільник Тернопільщини, сержант 10 гірсько-штурмової бригади ЗСУ Степан Барна.

“Думаю, що 99 відсотків хлопців з ЗСУ думають про звірства (Буча, Ірпінь, Кременчук, Вінниця тощо, – ред.). І вони мають стати мотивацією для кожного”, – зауважив Барна. 

Він переконаний, що завдання путіна не денаціфікувати Україну, а знищити її. “Тоді нищили війнами, голодоморами, репресіями, депортаціями. Тепер їхнє завдання – просто знищити націю”.

Степан Барна наполягає, що ворога українцям треба зупиняти “тут, на Донбасі, в Криму, в Кубані, в Білгороді, у Воронежі та взагалі будь-де, тільки щоб війни на території України вже не було”.

Він вважає, що війну треба закінчувати перемогою. “Ми маємо спричинити не тільки знищення Путіна, але й розвал Росії”, бо “впевненості в тому, що після смерті путіна не народиться якийсь “колективний путін” немає”. 

Ексочільник Тернопільщини, а зараз захисник України каже, що останні вісім років ми мали будувати модель країни за ізраїльським варіантом, “коли вся держава працює на армію, а армія працює на державу”. Така комбінація дає  можливість існувати невеликій країни в умовах тотальної загрози сусідів. “Сьогодні наше завдання, маючи таких сусідів як “братяна” Білорусь і русня, боротися в такий самий спосіб. Маємо 2700 км фронту”, – наголосив Степан Барна.

Раніше в ексклюзивному інтерв’ю BitukMedia  очільниця Міністерства освіти та науки України  (2016-2019 рр.) Лілія Гриневич заявила, що кожен українець має володіти навичками захищати свою країну. Навчити цьому має школа. Тому вже можна говорити, що час для оновлення змісту освіти прийшов.

Фото: Instagram – libkos.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі