П’ятниця, 29 Березня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Плавав на канапі під стелею 2,5 години – чоловік пережив жахливий паводок

Важливо

Американець Девід Дін зі штату Флорида пережив наслідки урагану Ян. В наслідок паводку чоловік 2,5 години плавав під стелею свого будинку на канапі.

Про це американець розповів SkyNews.

Через надмірні дощі паводок почав затоплювати одноповерховий будинок Девіда. Чоловік зрозумів, що він не може просто вийти з дому під такий ураган. Він вийшов на вулицю, сподіваючись ухопитися за пальму і перечекати буря, його облило холодною водою, він замерз – і повернувся до будинку.

Тож Девід не знайшов іншого виходу, як залізти на рожевий шкіряний диван. Вода піднімалася, а разом з нею і канапа. Зрештою, Девід опинився на висоті десь півметри до стелі. Там він плавав, учепившись у диван, 2,5 години, поки вода не спала.

“Я чув, як вив вітер і все ревло ззовні. А потім все почало стихати”, – пригадує чоловік. Десь через 3,5 години він зміг ступити на землю.

“Як тільки я ступив на підлогу, у мене з’явилося чітке переконання, що я побачу наступний день”, – каже Девід.

Урана Ян має четверту категорію. Він обрушився на Флориду 28 вересня. Президент Джо Байден попередив, що ураган Ян може стати найгіршою за кількістю жертв стихією за усю історію штату. Поки що у стихії загинуло 27 осіб.

Як повідомляло BitukMedia, 16 годин провів 62-річний француз у перекинутому парусному човні в Атлантичному океані біля берегів Іспанії. Ім’я моряка не повідомляють. Чоловікові вдалося вижити, бо на судні утворилася повітряна бульбашка.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі