П’ятниця, 26 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Понад 500 ночей в наметі – підліток допомагає безпритульним собакам

Важливо

У Великій Британії підліток проспав 542 ночі в наметі заради допомоги безпритульним собакам Румунії. За цей час Ешлі зібрав 10 тис. фунтів стерлінгів. Але плани в нього значно амбітніші

Про це повідомляє Metro.

За словами 13-річного Ешлі з Велвін-Гарден-Сіті, графство Хартфордшир, на благодійну акцію його надихнув приклад Макса Вузі. Той цілих два роки ночував у наметі. Перед цим хлопець відкрив збір коштів на краудфандинговій платформі з розповіддю про свою ініціативу. У результаті йому пожертвували 700 тис. фунтів стерлінгів. Ешлі наслідував його приклад. Юний британець має мету зібрати 30 тис. фунтів стерлінгів.

Ешлі вже звик до природи і каже, що тепер “не міг би уявити”, щоб спати знову у своєму ліжку. Йому подобається його спосіб життя.

Все почалося з того, що одного разу він спробував ночувати надворі. Хлопець вирішив, що це “дуже весело” і продовжив. Після місяця сну на природі прийшла думка зібрати гроші на благодійність.

Свій перший тиждень відчайдушний підліток спав на вулиці при температурі -7°C, але пригорнувся до свого собаки Берті – разом легше зігрітись.

Разом з Ешлі в наметі часто ночують його собаки. “Мені дуже подобається спати в наметі, хоча бувають ночі, коли всередину заливається дощ, а Берті постійно крутиться. Але я все одно намагатимуся досягти своєї мети — зібрати 30 тис. фунтів на будівництво притулку для собак”, – каже хлопець.

Родина Ешлі рятує собак вже 7 років. “Я відчуваю до них величезне співчуття – я так люблю собак”, – зізнається хлопець. “У нас 18-річний Джек-рассел-тер’єр, спрингер-спаніель на ім’я  Берті та Лючія, італійська гонча, яку ми врятували на Кіпрі під час відпустки”.

Підліток збирає гроші для благодійної організації Paws2Rescue. Зусилля Ешлі не залишились непоміченими. Вони надихнули й його приятелів спробувати щось подібне. А один з друзів, відвідавши день народження Ешлі, і собі спав на вулиці цілий місяць.

Як повідомляло раніше BitukMedia, близько 4 тис. собак породи бігль чекають на своїх господарів після того, як зоозахисні організації врятували їх із розплідника у штаті Вірджинія, США. Тварин вирощували для медичних експериментів.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі