П’ятниця, 19 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

“Моя газованка!” – рекордсмен з ожиріння пригрозив медсестрам поліцією

Важливо

Найважчий чоловік Великої Британії пригрозив, що викличе поліцію, якщо медсестри відбиратимуть у нього газованку. 32-річний Джейсон Холт важить  майже 300 кг і страждає від багатьох проблем зі здоров’ям. Нині за його раціоном ретельно стежить медичний персонал.

Про це повідомляє The Sun.

У червні через ожиріння у чоловіка почали відмовляти внутрішні органи, і його госпіталізували. У лікарні Холту вдалось скинути 13 кг. Потім він кілька місяців провів у будинку для людей похилого віку.

Коли британець почав худнути, його переселили до спеціально обладнаного під його потреби житла. Залишившись без нагляду, Холт знову “наїв” загублені кілограми. Тепер чоловік перебуває під постійним наглядом медичного персоналу. За його дієтою та здоров’ям пильно стежать.

У минулому чоловік захоплювався чіпсами, фастфудом, солодощами та їжею на винос. Також він щодня викурював щонайменше 30 цигарок і випивав три-чотири літри солодких газованих напоїв.

Фото – The Sun/Ian Whittaker

Через пильність медсестер від цих звичок довелось відмовитись. Вони відбирають у товстуна газованку і не дозволяють пити більше півтора літра рідини на день. Обмеження настільки обурюють чоловіка, що він погрожує викликати поліцію та поскаржитися.

Каже, що через обмеження на рідини, почувається зневодненим. “Вони дають мені не більше 100 мл за раз. Це ж знущання для таких розмірів тіла,
як у мене. Мені дозволено тільки 1.5 л на день будь-якої рідини, разом з водою. Вони навіть фруктів мені не дають, бо в них є рідина!”, – пояснює свій гнів чоловік. Він переконаний, що його нова дієта зі зниженим вмістом калорій порушує його «права людини».

5-річний Джейсон Холт з мамою. Фото – The Sun

На початку літа Джейсон переніс низку невеликих інсультів. У нього підозрювали тромб. Щоб доставити його з власного будинку до лікарні знадобилась спеціально сконструйована машина швидкої допомоги. Життя чоловіка висіло на волосині. Тепер догляд у приватному будинку для людей похилого віку оплачує  Національна служба охорони здоров’я.

Холт потрапив під опіку лікарів буквально за кілька днів до смерті попереднього найважчого чоловіка Британії 37-річного Меттью Кроуфорда.

Найтовстіший чоловік Великої Британії Меттью Кроуфорд набрав 349 кг і помер у 37 років. Фото – The Sun

За словами Джейсона Холта, він усвідомлює, що може померти, якщо не змінить спосіб життя і не схудне. «Я кинув палити кілька місяців тому. Я твердо вирішив їсти лише один раз на день і припинити замовляти їжу», — запевняє найважчий чоловік Британії.

Як повідомляло раніше BitukMedia, американка Тамара Уолкотт завдяки пауерліфтингу і здоровому харчуванню скинула 45 кг за п’ять років і позбулася звички їсти на ніч. Також вона встановила рекорди серед жінок і зараз веде мотиваційні заняття.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі