П’ятниця, 29 Березня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Чоловік знайшов у бруді обручку з діамантом і повернув її власниці (відео)

Важливо

У США чоловік повернув мешканці штату Колорадо Ракель Ейкен обручку з діамантом, яку та втратила трьома тижнями раніше. Жінка понад усе прагнула повернути собі подарунок покійного нареченого.

Про це повідомляє телеканал Fox 31.

Офіціант на ім’я Дюд Олгін знайшов ювелірну прикрасу в багнюці. Повертався додому після закінчення зміни в барі, підійшов до своєї машини і випадково подивився вниз. Чоловік зізнається, що мав спокусу зашити знахідку собі: “Подумав, що, може, варто піти і закласти її в ломбард або принаймні показати обручку ювеліру”.

От тільки робити цього не став. А вже за три тижні дізнався ім’я власниці обручки. Жінка звернулась на телебачення зі своєю історією.  Після гри в теніс Ейкен витягла ключі з сумки й не помітила, що при цьому впустила обручку – подарунок покійного нареченого. Лише коли вона повернулась додому тієї ночі, зрозуміла, що загубила щось дуже дороге для неї.

При зустрічі Олгіна та Ейкен згуба повернулась до своєї власниці. Жінка правильно описала прикрасу і переконала Олгіна, що це дійсно її обручка. А от від грошової винагороди офіціант відмовився. Каже, “найкраща винагорода – це дружба”.

Ракель Ейкен зазначила, що бар, в якому вона зустрілась з офіціантом для передачі обручки, був одним з улюблених місць її покійного нареченого. За її словами, вчинок Олгіна зміцнив її віру в людську доброту та людяність.

Зараз в Олгіна п’ятеро дітей навчаються вдома. Він сподівається, що його добрий вчинок може стати реальним прикладом того, що таке чесність.

Фото – Facebook/Brewery Bar II

Як повідомляло раніше BitukMedia, поліція канадського міста Пентіктон оприлюднила заяву про розшук власника обручки. Прикрасу у міському каналі випадково знайшов місцевий плавець. Як виявилось, вона пролежала на дні 17 років. А тепер повернулась до власника.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі