П’ятниця, 29 Березня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

266 смаків мілкшейків відзначили у Книзі Гіннеса

Важливо

Snow Cap, крамниця морозива з американського штату Аризона, потрапила до Книги рекордів Гіннеса. Свою відзнаку вона отримала за 266 смаків молочних коктейлів. Всі з них можна замовити у меню.

Про це повідомляє Arizona’s Family.

Власники закусочної, сім’я Дельгаділло, приготували кожен молочний коктейль з меню приблизно за 1 годину 15 хвилин. Це і зафіксував представник Книги рекордів Гіннеса.

Найнезвичніші смаки коктейлів, які тут пропонують, – арахісове масло та цибулеві кільця; банан і чилі; а також бургер з апельсином і рибою.

Встановлення рекорду за кількість представлених у Snow Cap смаків мілкшейків запланували на час візиту в місто представників Mobil 1. Члени компанії з виробництва моторних олій перебували у Селігмені в рамках туру  Keep Route 66. Компанія подорожує історичним маршрутом, просуваючи малий бізнес, щоб привернути увагу до його історичної важливості в Америці.

Бургерна Snow Cap – сімейний бізнес і особливе місце у Селігмені. Ще у 1953 році її заснували Хуан і Мері Дельгаділло. Чоловік збудував ресторан з деревини, яку сам зібрав під час роботи на залізниці. Пізніше Хуан став співзасновником Historic Route 66, ініціативи місцевих жителів зі збереження оригінальних ділянок найзнаменитішого шосе Америки.

Брат Хуана, Анхель Делгаділло, відомий місцевим жителям як «Цирульник з Селігмана». Він місцева знаменитість і власник перукарні.

Цікавий факт: імена Хуана та Анхеля Делгаділло можна знайти в титрах анімаційного фільму PIXAR «Тачки». З ними проконсультувався режисер Джон Лассетер, який вивчав Route 66 в пошуках історичного натхнення для своєї стрічки. 

Як повідомляло раніше BitukMedia, студенти Національного університету «Львівська політехніка» розробили робота-бармена, який не просто вміє приготувати коктейль, а й зможе зчитати емоції та настрій і підтримати розмову.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі