Субота, 20 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Рекордсмен Гіннеса зі стажем демонструє 6-метровий електроскутер

Важливо

Британський винахідник знов домагається визнання Книги рекордів Гіннеса. Цього разу за електроскутер завдовжки 6.7 м. На думку Кевіна Нікса, його скутер є найдовшим у світі.

Про це повідомляє The Independent.

57-річний Кевін Нікс взявся побити попередній рекорд, коли дізнався, що той становить тільки 3.15 м. 

Садівник з Оксфордшира вказує – правила Книги рекордів Гіннеса передбачають, що його творіння має бути стандартним електроскутером без коліс посередині, аби витримати додаткову вагу.

Тепер чоловіку доведеться продемонструвати, що скутер може проїхати щонайменше 100 метрів власним ходом, щоб претендувати на реєстрацію рекорда. Кевін Нікс спробує офіційно встановити рекорд наприкінці вересня на аеродромі Елвінгтон у графстві Йоркшир, Англія.

До слова, Кевін Нікс – знаний винадіхник. На його рахунку вже є рекорди, визнані “Гіннесом”. 

Британець зібрав найшвидшу моторизовану тачку. І встановив рекорд швидкості, розігнавши її до 72 км/год. Ідея обладнати садовий транспорт мотором від скутера Honda прийшла йому в голову під час самоізоляції. Перші заїзди чоловік провів частково після зняття коронавірусних обмежень. Творець Barrow of Speed назвав свою тачку «найдивнішою річчю, на якій будь-коли їздили».

А за два роки до того, садівник побудував садовий сарай на колесах і розігнав його до 160 км/год.  На сьогодні Кевін Нікс – володар єдиного в світі сараю з ліцензією на рух автошляхами. На його збірку чоловік витратив рік, ходову від свого старого Volkswagen Passat та 13 тисяч фунтів стерлінгів. 7 з них пішло на те, аби зробити його безпечним й отримати дозвіл на рух вулицями.

Як повідомляло раніше BitukMedia, команда кухарів з Італії встановил рекорд Гіннеса. Вони приготували канноло завдовжки 21 м і 43 см. Це на 5 м довше, ніж попередній рекорд 2016 року.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі