Четвер, 28 Березня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Мокро і весело – пройшли ефектні змагання з регбі

Важливо

Ефектні змагання з регбі влаштували у Швейцарії. Ігри проходили на плавучому полі на Женевському озері. Складно і весело водночас: регбісти раз у раз пірнали у воду.

Про це повідомляє Reuters.

Дорослі розваги під сильний плескіт води. Втриматись на ногах складніше, ніж на землі. Ігровий майданчик на водній гладі озера не надто стійкий. А ще понтон для регбі на розміром 35 на 25 метрів швидко стає слизьким. Ще пак! Щоб забити м’яч у ворота, потрібно пролетіти через них та пірнути у воду.

У турнірі взяли участь понад два десятки чоловічих та жіночих команд. Кожен матч тривав 14 хвилин. “Це було незвично і дуже весело”, – потім зізнавались учасники.

Триденні змагання присвятили 50-річчю регбійного клубу при Лозаннському університеті. Жінок, які побажали навчитись грати у регбі, тренували абсолютно безоплатно.

Просто жіноче водне регбі у Швейцарії дещо менше представлене, ніж чоловіче. 

Як повідомляло раніше BitukMedia, 20-річна українська спортсменка Ярослава Магучіх виграла змагання зі стрибків у висоту на Мультиспортивному чемпіонаті Європи-2022 у німецькому Мюнхені. Дівчина принесла збірній України золоту медаль.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі