Четвер, 2 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Чоловік у костюмі страуса тікав із зоопарку – що відбулося?

Важливо

У таїландському зоопарку Chiang Mai Zoo у місті Чіангмай із вольєру втік чоловік у величезному костюмі африканського страуса. Так співробітники тренувалися ловити реального птаха.

Про незвичні навчання розповідає The Guardian.

Фото чоловіка у дивакуватому костюмі опублікував сам зоопарк на сторінці у Facebook. Чоловік має крила, хвіст, на голові у ного висока конструкція, яка нагадує шию і голову страуса.

Як пояснило керівництво зоопарку, у них є «план управління дикими тваринами», який симулює різні екстремальні ситуації. В цьому випадку працівники тренувалися ловити страуса, який би надумав вирватися із вольєра у секторі африканських тварин.

На зображенні може бути: 4 людини, люди стоять, дерево, на відкритому повітрі та текст
На зображенні може бути: 8 людей, люди стоять, дерево та на відкритому повітріФото: Chiang Mai Zoo/ Facebook

На інших фото видно, що «птаха» спіймали (ймовірно – великим сачком), одягунули йому на голову ковпак, який затуляє очі, і конвоювали до місця утримання. Також «утікачеві» зв’язали «крила». Хоча, звісно, живий страус буде більш важкою здобиччю, адже важить до 160 кг і розвиває швидкість до 70 км/год.

Загалом, Chiang Mai Zoo утримує 400 видів тварин. Чи проводять навчання на випадок утечі інших тварин, невідомо. Хоча такі тренування, насправді, не рідкість. Раніше співробітники зоопарку Токіо у Японії одягалися у костюм горили та зебри для подібних навчань.

Як повідомляло BitukMedia, y зоопарку Paradise Wildlife Park британського Гертфордшира народилося дитинча рідкісної червоної панди. На його появу чекали чотири роки.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі