Четвер, 28 Березня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Українці отримають 100 тис. безкоштовних квитків від WizzAir

Важливо

Угорський лоукостер WizzAir надасть українським біженцям 100 тис. безкоштовних квитків. Рейси будуть доступні за 800 напрямками.

Про це повідомляє Travel Weekly.

Полетіти можна буде за 800 напрямками з України до ЄС, а також до Великобританії та Грузії і у зворотньому напрямку. Українці зможуть отримати безкоштовний квиток за наявності закордонного паспорта та COVID-19-сертифікату. Пропозицію можна скористатися з 15 вересня по 8 грудня. Пасажирів будуть обслуговувати Wizz Air Hungary і Wizz Air UK.

Знайти квитки можна за посиланням. Для бронювання система попросить вказати дані банківської картки, але гроші знімати не буде. Бронювання доступне лише на сайті компанії.

Також співробітники будуть перевіряти документи біженців до посадки, тож радять прибувати на 3 години раніше щонайменше.

Це вже третя акція від WizzAir – перші 100 тис. безкоштовних квитків вони роздали на початку березня. 10 тис. квитків – у травні. Інформація про третю акцію з’явилася на фоні того, що філія компанії в ОАЕ Wizz Air Abu Dhabi відновила рейси до росії.

Як повідомляло раніше BitukMedia, мережа закладів швидкого харчування McDonald’s відновить свою роботу в Україні. Перші ресторани відкриються наново у Києві та на заході України.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі