Субота, 27 Липня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

На ноги підняли поліцію – агресивна мавпа тероризує місто

Важливо

Поліція японського міста Оґорі в префектурі Фукуока розшукує агресивну мавпу, за попередніми даними – японського макака. Від дій зловмисника постраждали щонайменше 20 осіб.

Про це повідомляє CNN.

Із 8 липня мавпа шкодить японцям, нападаючи на них на вулиці та вдираючись у будинки. Найменшою із 20 постраждалих є 10-місячна дитина. Мавпа продерлася через сітки на дверях та подряпала дитині ноги.

19 липня макака напала на початкову школу і покусала зап’ястки обох рук 10-річному хлопчику. Також на рахунку агресивної тварини дві жінки 60 та 80 років.

Зазвичай мавпа атакує людей на вулиці – так постраждала жінка, як розвішувала білизну. Але іноді вона залазить через балкон, якщо двері відкриті – так постраждала ще одна жінка. Також мавпа продерлася у інший будинок через вікно і напала на двох хлопчиків-малюків, які лише почали ходити.

Місцева влада поки не знає, яка саме мавпа атакує містян, але припускають, що це представник виду японський макак, також відомий як «снігова мавпа». Зазвичай мавпи рідко полишають ліс і ще рідше завдають шкоди людям – в більшості випадків вони випрошують їжу і перехожих.

Однак зараз поліція посилила патрулі та закликає містян тримати вікна і балкони закритими.

Як раніше повідомляло BitukMedia, рейнджери та ветеринари таїландської провінції Накхон Найок провели рятувальну операції із порятунку 10-річної слонихи та її доньки-слоненяти із дренажної ями . Доросла тварина травмувалася під час порятунку і медики робили їй серцево-легеневу реанімацію.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі