Неділя, 28 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

В App Store за’явилася Truth Social – соцмережа Трампа

Важливо

В Apple App Store з’явився новий мобільний додаток соціальної мережі 45-го президента США Дональда Трампа Truth Social.

Про це повідомили в Reuters.

“Цього тижня ми почнемо розгортання в Apple App Store. Це буде дуже добре, тому що у нас буде набагато більше людей, які будуть на платформі”, — заявив напередодні 18 лютого колишній представник Республіканської партії США Девін Нуньєс, який очолює компанію Trump Media & Technology Group.

Також, у серії дописів 18 лютого директор з продуктів мережі, вказаний як Біллі Б., відповів на запитання щодо додатка від людей, яких запросили використовувати його на етапі тестування.

Один користувач запитав, коли програма, доступна для бета-тестувальників, стане відкритою для громадськості. І той відповів, що з 21 лютого. Однак наразі цього ще не відбулося. До кінця березня додаток мають повноцінно запустити.

15 лютого старший син Трампа Дональд опублікував у Twitter знімок екрана підтвердженого облікового запису свого батька @realDonaldTrump у Truth Social.

Варто зауважити, що запуск додатку відновить присутність експрезидента у соціальних мережах більш як через рік після того, як йому заблокували акаунти в Twitter, Facebook і Alphabet Inc на YouTube.

Це сталося після того, як прибічники Трампа 6 січня 2021 року атакували Капітолій США. Його звинуватили в розміщенні повідомлень, які підбурювали до насильства.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі