П’ятниця, 26 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Є ідея! BitukMedia запускає подкасти про творчих та винахідливих українців

Важливо

Українці кмітливі, розумні і творчі. Історії сучасних українських винахідників, затятих експериментаторів та шукачів нового ­– у щотижневих подкастах BitukMedia.

«Подкастом “Є ідея!” я хочу розповідати про українців, які, йдуть в ногу з часом, а то й випереджають його. Мені цікава їхня мотивація, їхні прагнення, шлях досягання мети та сама ціль. Я б хотіла, щоб ми знали, що завдяки нашій молоді, ми можемо бути серед найкрутіших держав!», – ведуча подкасту “Є Ідея!” Дар’я Бура.

Наші герої – це українські науковці, студенти, школярі та креативні любителі-винахідники, які створюють та досліджують нове, корисне та унікальне, що може прославити Україну, дати світове визнання або просто «себе показати».

Випуски виходитимуть щосуботи о 10-00 на YouTube-каналі BitukMedia.

«Уже більше двох років наше видання розповідає про силу української культури, відкриття української молоді та звершення українських титанів. У моєму серці щоразу зростають любов та гордість до всього, що оточує навколо. Сьогодні наша територія позитиву поповнилася чудовим продуктом – подкастами “Є ідея!” про талановитих та винахідливих українців. Послухавши наших героїв точно ніхто не залишиться байдужим, адже ці історії по-справжньому надихають і змушують рухатися далі», – сказала засновниця агенції позитивних новин BitukMedia Інна Битюк.

Додайте позитиву у життя, впевненості в Україну та українців!

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі