Субота, 20 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Industrial Innovation Group та RS Success Agro випустили першу групу висококваліфікованих агроспеціалістів – тепер вони всі працевлаштовані

Важливо

Глобальний біотехнологічний індустріальний агрокомплекс RS Success Agro, що входить до складу Industrial Innovation Group, в координації з професійною школою №2 Хавастського району Республіки Узбекистан випустив першу групу з 22 фахівців, які освоїли ультрасучасну аграрну професію – «Монтажник систем крапельного зрошення».

Про це повідомила пресслужба Industrial Innovation Group.

«Підготовка висококваліфікованих кадрів, які відповідають високим вимогам інноваційної компанії RS Success Agro, дає змогу успішно сформувати когорту перших спеціалістів «професії майбутнього» в аграрному секторі Узбекистану», – зауважила генеральний директор RS Success Agro Робія Ібрагімова.

RS Success Agro надала інноваційну технічну базу та теоретичні матеріали для навчання студентів нової сучасної спеціальності. Перша група успішно завершила курси, пройшла тестування та склала випускні іспити. Випускники отримали Сертифікати про проходження курсу «Монтаж систем крапельного зрошення» та документ про присвоєння відповідної кваліфікації.

Випускники курсів, започаткованих Industrial Innovation Group в обличчі RS Success Agro, отримали сертифікати

Нові спеціалісти освоїли унікальну професію на високотехнологічному обладнанні під керівництвом найкращих іноземних експертів.

Студенти курсів започаткованих Industrial Innovation Group в обличчі RS Success Agro складають випускні іспити
Студенти курсів започаткованих Industrial Innovation Group в обличчі RS Success Agro складають випускні іспити

«Усі 22 спеціалісти вже розпочали повноцінну роботу на полях підприємства. Ми цінуємо вміння та знання кожного співробітника, тому проводимо безкоштовне навчання для підвищення кваліфікації. Наразі триває навчання другої групи фахівців, яка завершить курс та розпочне роботу на підприємстві у лютому поточного року. Також компанія RS Success Agro оголосила набір студентів до третьої групи», – резюмувала Робія Ібрагімова.

Студенти курсів започаткованих Industrial Innovation Group в обличчі RS Success Agro складають випускні іспити
Студенти курсів започаткованих Industrial Innovation Group в обличчі RS Success Agro складають випускні іспити

Система крапельного зрошення – це сучасна технологія, яка використовується інноваційними та технологічними компаніями світу у сфері агробізнесу та ландшафтного дизайну. Кліматичні зміни, підвищений попит на продукцію сільськогосподарського сектору з одночасним зниженням земельних та водних ресурсів робить краплинне зрошення необхідною та незамінною умовою ведення агробізнесу. Системи крапельного зрошення підвищують урожайність, дбайливо витрачають ресурси та дозволяють займатися сільським господарством у будь-яких умовах.

Industrial Innovation Group разом з RS Success Agro відроджують втрачені традиції коноплярства, побудувавши автоматизовану та роботизовану систему повного циклу, розраховану на повністю безвідходне виробництво. На підприємстві встановлено низку інноваційних технологічних ліній власного виробництва, зібраних за технологіями Industrial Innovation Group: лінії з виробництва конопляної олії торгової марки Leodar®, волокна, будівельних матеріалів, кормів та добрив.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі